HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
shutdown -p nowgame src derleme komutu nedir arkadaşlar
kandırıyo kardeşim service mysql-server restart olcakshutdown -p now
gmake all kabul etmiyorda o yüzden sordum arkadaşlar epeydir yoktum bi kurcalamak istedim
gmake -j20 vs derlemedide yardımcı olursanız sevinirim
gmake -j20 vs derlemedide yardımcı olursanız sevinirim
boşa ugrasma
bunların derdi su biri saglam files paylassın 2 3 sey ekletelim sonra oyun acalım satalım 
bi sor bakim sorunsuz files arayan arkadaslara kendileri sorunsuz filesini ücretsiz paylasırmı bunu düşünüp öle yorum yazsınlar
@Fingolfin ✓ bu adamla cok calıstım ne bi yamugunu gördüm nede bişeyini ben adama 2k sistem ekle diyorum o bana 3klık iş yapıyor ve lafını etmiyor bile
bunların derdi su biri saglam files paylassın 2 3 sey ekletelim sonra oyun acalım satalım 
bi sor bakim sorunsuz files arayan arkadaslara kendileri sorunsuz filesini ücretsiz paylasırmı bunu düşünüp öle yorum yazsınlar

@Fingolfin ✓ bu adamla cok calıstım ne bi yamugunu gördüm nede bişeyini ben adama 2k sistem ekle diyorum o bana 3klık iş yapıyor ve lafını etmiyor bile
emin bozuk fileslere kanıt atmak için yaratılmış adım gibi eminim
biliyorum knk boş adam boşverdim zatenboşa ugrasmabunların derdi su biri saglam files paylassın 2 3 sey ekletelim sonra oyun acalım satalım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)