- Konular
- 35
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 149
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
uza lan artist sensin kim olursa olsun artislik yapıp çakallık yapmıyacaksın bildiğini öğretmeyeceksende cevap yazmayacaksın insanlarlada dalga geçmeyeceksin bunu öğrenemediysen uza ve yoluna bak çakma developerkonuyu okumadan boş boş konuşanın suçu yok dalga geçenin mi suçu var ? önce konuyu okuyacan artist
- Konular
- 66
- Online süresi
- 3mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 613
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 5 Yıl 3 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 2,900
- DevLira
- 42
ben çakallık yapmadım sana bişey öğretmek zorunda da değilim istediğim yerede istediğimi yazarım kural ihlali olmadığı sürece kimseyi ilgilendirmez nereye ne yazdığım ve developer değilim sadece files kısmına gelip eğlenen biriyimuza lan artist sensin kim olursa olsun artislik yapıp çakallık yapmıyacaksın bildiğini öğretmeyeceksende cevap yazmayacaksın insanlarlada dalga geçmeyeceksin bunu öğrenemediysen uza ve yoluna bak çakma developer
- Konular
- 35
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 149
- DevLira
- 0
linkteki hazır iso indiriyorsanız arkadaşlar clang llvm 8.0 kurulu devel olmadığı için derlenemiyor derleyebilmek için tüm makefile lerdeki -develi kaldırın ve pkg boost-all yapıp boost liblarylerinide yükleyip derleyebilirsiniz game src i bu arada konu sahibine teşekkürler src i tamamen gözden geçirdim değerini bilene bulanamayacak bi kaynak olmuş emeği geçen herkesede teşekkürler olayla ilgili durumlar geliştikçe paylaşımda bulunurum
- Konular
- 29
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 350
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 1,597
- DevLira
- 0
su benim filese de bi el atsanlinkteki hazır iso indiriyorsanız arkadaşlar clang llvm 8.0 kurulu devel olmadığı için derlenemiyor derleyebilmek için tüm makefile lerdeki -develi kaldırın ve pkg boost-all yapıp boost liblarylerinide yükleyip derleyebilirsiniz game src i bu arada konu sahibine teşekkürler src i tamamen gözden geçirdim değerini bilene bulanamayacak bi kaynak olmuş emeği geçen herkesede teşekkürler olayla ilgili durumlar geliştikçe paylaşımda bulunurum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)