HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1 haftalık oyun açmayı düşünüyorsan neden olmasınBir şeyi doldurduğu yok 1 haftalık +1.5-2k oyuncuda 200mb ı geçmiyor
.60 saniyede log silme scripti yazanlar be likemysql i ne doldurur ama be düşünsene 2k kişi var serverde database boyutu 4gb![]()
Arkadaşım anlamadığın bir nokta var 1 haftada silersin geçersin yada yedek alır kaldırırsın değil mi1 haftalık oyun açmayı düşünüyorsan neden olmasın.
Onu da geçtim kullandığım diskler 1tb ssd üzerinde istediği kadar yer kaplasın bahanelere gerek yok
Yük vermektense haftada bir yedeklenip temizlenmesi olur daha mantıklı olur. Rutin bir log temizliğinden daha fazlasınıda gerektirmiyor aslında. 2-3k ile oynatan arkadaş ilgilenmeyecekse kullanmasın zaten bir zahmetArkadaşım anlamadığın bir nokta var 1 haftada silersin geçersin yada yedek alır kaldırırsın değil mi
Onu da geçtim kullandığım diskler 1tb ssd üzerinde istediği kadar yer kaplasın bahanelere gerek yok

mesela ben60 saniyede log silme scripti yazanlar be like
![]()
. benim ki 30 dk da bir siliyordu ama 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)