E emre52859 18 Haz 2021 #1 Merhaba, reklam için mail attık ödemeler vb yapıldı sabahtandır bekliyorum hala reklamlar koyulmamış maile bakılmıyor , yardımcı olur musunuz ?
Merhaba, reklam için mail attık ödemeler vb yapıldı sabahtandır bekliyorum hala reklamlar koyulmamış maile bakılmıyor , yardımcı olur musunuz ?
Çözüm AsiLZade 18 Haz 2021 emre52859' Alıntı: mail spama düşüyor diye farklı maillerden gönderiyorum gene cevap alamadım Genişletmek için tıkla Pazartesi ve cuma günleri yoğunluk olabiliyor. Mutlaka gün içerisinde dönüş yapılacaktır. hassasiyetiniz için teşekkürler.
emre52859' Alıntı: mail spama düşüyor diye farklı maillerden gönderiyorum gene cevap alamadım Genişletmek için tıkla Pazartesi ve cuma günleri yoğunluk olabiliyor. Mutlaka gün içerisinde dönüş yapılacaktır. hassasiyetiniz için teşekkürler.
Konu Sahibi Konu Sahibi E emre52859 18 Haz 2021 #2 mail spama düşüyor diye farklı maillerden gönderiyorum gene cevap alamadım Upvote 0 Downvote AsiLZade 18 Haz 2021 #3 emre52859' Alıntı: mail spama düşüyor diye farklı maillerden gönderiyorum gene cevap alamadım Genişletmek için tıkla Pazartesi ve cuma günleri yoğunluk olabiliyor. Mutlaka gün içerisinde dönüş yapılacaktır. hassasiyetiniz için teşekkürler. Upvote 0 Downvote Çözüm Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0) Benzer konular reklam ve tüketici ilişkileri TruvaGame 2 Ağu 2025 Ekonomi / İktisat / İşletme Cevaplar 0 Görüntüleme 65 2 Ağu 2025 TruvaGame Çözüldü Cevaplandı Freebds 13.2 Mysql 5.6 Kurulumu yardım igul97 29 Tem 2025 Metin2 PvP Soru-Cevap Cevaplar 2 Görüntüleme 200 30 Tem 2025 igul97 Çözüldü Cevaplandı Amerika Vize Randevusu Nasıl Alınır? ugurkilci 29 Mar 2025 Soru Cevap 2 Cevaplar 6 Görüntüleme 354 5 Eyl 2025 REGAGAMES İstediğin Heryerde Reklam Veren Bir Kuruluş 2alhizmetler 28 Nis 2025 Reklam Hizmetleri Cevaplar 0 Görüntüleme 134 28 Nis 2025 2alhizmetler Windows Bilgisayarınızı Reklam Yazılımlarından ve Gereksiz Yazılımlardan Nasıl Korursunuz? Asalet-i Fatih 29 Eki 2025 İşletim Sistemleri Cevaplar 0 Görüntüleme 52 29 Eki 2025 Asalet-i Fatih Paylaş: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp E-posta Paylaş Link
AsiLZade 18 Haz 2021 #3 emre52859' Alıntı: mail spama düşüyor diye farklı maillerden gönderiyorum gene cevap alamadım Genişletmek için tıkla Pazartesi ve cuma günleri yoğunluk olabiliyor. Mutlaka gün içerisinde dönüş yapılacaktır. hassasiyetiniz için teşekkürler. Upvote 0 Downvote Çözüm Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.
emre52859' Alıntı: mail spama düşüyor diye farklı maillerden gönderiyorum gene cevap alamadım Genişletmek için tıkla Pazartesi ve cuma günleri yoğunluk olabiliyor. Mutlaka gün içerisinde dönüş yapılacaktır. hassasiyetiniz için teşekkürler.