- Konular
- 1,566
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,468
- Altın Konu
- 122
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- -119
- DevLira
- 80
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ınject etmeden once suspend ıslemı yapın oyle ınject edın sonra oynayabılırsınız2 gündür deniyorum hala yapamadım bi indiriyorum 18.06 gelıyor bi indiriyorum 07.07 gelıyor 3-4 farklı injector denedım hala inject dediğimde kapanıyor birisi yardımcı olabilirmi
process hacker kullanarak suspend yapabılırsınız
- Konular
- 0
- Online süresi
- 2h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 6
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
cahilliğime verin suspend nedir ve nasıl yapılırınject etmeden once suspend ıslemı yapın oyle ınject edın sonra oynayabılırsınız
process hacker kullanarak suspend yapabılırsınız

- Konular
- 1,566
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,468
- Altın Konu
- 122
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- -119
- DevLira
- 80
process hacker gezgınlerden ındırın oyun acıkken server secme yerınde proces hackerı acın process hacker bılındık tabırıyle gorev yonetıcısı gıbı ıbsey gorev yonetıcısınde olmayan ozellıkler process hackerde bulunuyor uygulama uzerınde metın2 clıentını bulup uzerıne sag clıck yaparak ekrana gelen menude suspend yazar bastıktan sonra DLL yı ınject edın sonra hıle ınejct edıldıkten sonra tekrar suspend yaptıgınız kısımda resume yazar suspend ıslemını sonlandırarak akıcılıgı tekrar saglar ıyı gunlercahilliğime verin suspend nedir ve nasıl yapılır![]()
- Konular
- 1,566
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 2mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,468
- Altın Konu
- 122
- TM Yaşı
- 5 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- -119
- DevLira
- 80
BU KONUDAKI HILEYI YAPAMAYANLAR ICIN BASIT KULLANISLI YENI HILE KONUSU
forum.turkmmo.com
MEMORYBREAK GLBOT++ [GF] CRACK FREE
DİSCORD SUNUCUMUZ : http://bit.ly/masyafdc KURULUM 1. Balonbot.rar dosyasını bu konudaki İndir yazısına tıklayarak indirin. 2. İndirdiğiniz Balon.rar dosyasını arşivden çıkartın. 3. Arşivden çıkan balonbot.exe dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. 4. Oyun ekranında F12'ye...
- Konular
- 0
- Online süresi
- 2h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 6
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
dediğinizi harfiyen ve eksiksiz yaptım suspend edıyorum inject diyip tekrar resume diyince kısa süreli donuyor hile oldumu diye bakınca anında kapanıyor kapanmakla kalmayıp pc kitleniyor cevap vermıyorprocess hacker gezgınlerden ındırın oyun acıkken server secme yerınde proces hackerı acın process hacker bılındık tabırıyle gorev yonetıcısı gıbı ıbsey gorev yonetıcısınde olmayan ozellıkler process hackerde bulunuyor uygulama uzerınde metın2 clıentını bulup uzerıne sag clıck yaparak ekrana gelen menude suspend yazar bastıktan sonra DLL yı ınject edın sonra hıle ınejct edıldıkten sonra tekrar suspend yaptıgınız kısımda resume yazar suspend ıslemını sonlandırarak akıcılıgı tekrar saglar ıyı gunler
neyse sağlık olsun yapacak bişey yokteşekkürler yinede
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)