HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
benım kanalda da wardı da ayrıntılı sagolsun telıf yedım suan 2 telıfdeyımevet ama maalesef kaldırmış videolarını. elinde olan varsa bana ulaştırırsa sevinirim

oyuna mı telif atıyorlar yoksa hile olduğu için ihtar mı ediyorlar bu tür videoları
genelde metın2 p server vdeolarına atılıyor fakat bı hıle vıdeolarınada atıyorlar konu tr genelı popı olan bı hıle olunca engelleyemedıklerı ıcın vıdeolarını kaldırıyorlaroyuna mı telif atıyorlar yoksa hile olduğu için ihtar mı ediyorlar bu tür videoları

peki ayarları buradan paylaşabilir misingenelde metın2 p server vdeolarına atılıyor fakat bı hıle vıdeolarınada atıyorlar konu tr genelı popı olan bı hıle olunca engelleyemedıklerı ıcın vıdeolarını kaldırıyorlar![]()
2 gündür deniyorum hala yapamadım bi indiriyorum 18.06 gelıyor bi indiriyorum 07.07 gelıyor 3-4 farklı injector denedım hala inject dediğimde kapanıyor birisi yardımcı olabilirmi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)