kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

C4USMultiHack Source 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler
old.metin2 olayını anlamadım eski metin2 yimi indirmemiz gerekiyor ( altta link varmış benim gibi bulamayan arkadaşlar.)

Bu arada hile çalışıyor old.metin2nin içindekileri trnin içine atıp dosyaları değiştir derseniz ve server seçme yerinde inject ederseniz.

Son düzenleme:
Hile için teşekkür ederim bu arada konuya eklersen iyi olur; her oyundan çıkıp girdiğinde tekrar old metin2 dosyalarını içine atarsa kullanabilirler. Her seferinde oyun arkadan güncelliyor sanırım.

Hileyi kullanan arkadaşlara bir sorum olacak bu hile ile ban yemeden yani balık botu yapmadan en mantıklı para kasma yöntemi nedir sizce? beta ve balık botunu hiç düşünmüyorum çünkü baya ep harcadım banlanmak istemiyorum.

ben dosyaları eksiksiz atıyorum ama client kapanıyor oyuna girerken daha herhangi bir hileyi açmadan @EsatOfficial

ben dosyaları eksiksiz atıyorum ama client kapanıyor oyuna girerken daha herhangi bir hileyi açmadan @EsatOfficial
gorev yonetıcısınde calısan bı hıle olabılır kontrol edebılırsınız + gecıcı sıstem dosyalarını ve cerezlerı temızleyıp bıda deneyın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)