Kaynak ikonu

C4USMultiHack Source 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

2 gündür deniyorum hala yapamadım bi indiriyorum 18.06 gelıyor bi indiriyorum 07.07 gelıyor 3-4 farklı injector denedım hala inject dediğimde kapanıyor birisi yardımcı olabilirmi
ınject etmeden once suspend ıslemı yapın oyle ınject edın sonra oynayabılırsınız

process hacker kullanarak suspend yapabılırsınız

ınject etmeden once suspend ıslemı yapın oyle ınject edın sonra oynayabılırsınız

process hacker kullanarak suspend yapabılırsınız
cahilliğime verin suspend nedir ve nasıl yapılır

cahilliğime verin suspend nedir ve nasıl yapılır
process hacker gezgınlerden ındırın oyun acıkken server secme yerınde proces hackerı acın process hacker bılındık tabırıyle gorev yonetıcısı gıbı ıbsey gorev yonetıcısınde olmayan ozellıkler process hackerde bulunuyor uygulama uzerınde metın2 clıentını bulup uzerıne sag clıck yaparak ekrana gelen menude suspend yazar bastıktan sonra DLL yı ınject edın sonra hıle ınejct edıldıkten sonra tekrar suspend yaptıgınız kısımda resume yazar suspend ıslemını sonlandırarak akıcılıgı tekrar saglar ıyı gunler

BU KONUDAKI HILEYI YAPAMAYANLAR ICIN BASIT KULLANISLI YENI HILE KONUSU

dediğinizi harfiyen ve eksiksiz yaptım suspend edıyorum inject diyip tekrar resume diyince kısa süreli donuyor hile oldumu diye bakınca anında kapanıyor kapanmakla kalmayıp pc kitleniyor cevap vermıyor neyse sağlık olsun yapacak bişey yok
teşekkürler yinede

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)