HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şuanki indirdiğiniz yama klasörünün içinde defed içindeki localization klasörünü kopyalayın, oyunun kurulu olduğu yerde DefEd -> Data klasörü içine kopyalayın Localization klasörünü bu şekilde çalıştı bende. (2.12.2021 tarihiyle)
Minnettarım.Şuanki indirdiğiniz yama klasörünün içinde defed içindeki localization klasörünü kopyalayın, oyunun kurulu olduğu yerde DefEd -> Data klasörü içine kopyalayın Localization klasörünü bu şekilde çalıştı bende. (2.12.2021 tarihiyle)
Şuanki indirdiğiniz yama klasörünün içinde defed içindeki localization klasörünü kopyalayın, oyunun kurulu olduğu yerde DefEd -> Data klasörü içine kopyalayın Localization klasörünü bu şekilde çalıştı bende. (2.12.2021 tarihiyle)
Son güncellemeden sonra böyle olmuş, bilgi için teşekkür ederim.
merhaba animus yaması normalde paralı ve sanırım siz sızdırmışsınız, benim gibi fakirler adına teşekkür ederim 

kralsın ben de dikkat etmeliydim ama fazla heycanlandımuanki indirdiğiniz yama klasörünün içinde defed içindeki localization klasörünü kopyalayın, oyunun kurulu olduğu yerde DefEd -> Data klasör
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)