InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Divinity Original Sin 2 Türkçe Yama (ÜCRETSİZ) 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben indirdim de definitive edition hala ingilizce classice girince türkçe oluyor çözümü bilen varmı

Yama tam tersi sadece Definitive Edition ile uyumlu. Son sürüm olduğunda sorun çıkmaması gerek. Oyunu bu yama ile bitirip oynadım sorunsuz.

Yama tam tersi sadece Definitive Edition ile uyumlu. Son sürüm olduğunda sorun çıkmaması gerek. Oyunu bu yama ile bitirip oynadım sorunsuz.
Valla anlamadım ki kardeşim steamda classic girince türkçe definitive tıklayınca ingilizce oluyor oyun çözüm önerin var mı

Valla anlamadım ki kardeşim steamda classic girince türkçe definitive tıklayınca ingilizce oluyor oyun çözüm önerin var mı

Bir önce sürüme geçebiliyorsan onu bir dene istersen veya dosya doğrulama yapabilirsin.

Bir de yanlış hatırlamıyorsam oyunun klasöründe DefEd şeklinde bir dosya vardı. Yamayı oraya kurmayı dener misin?

Oyunun gog sürümüne yamayı kurmaya çalışıyorum v3.6.69.4648 definity edition ama defed diye bir yer yok ve oyunu hiç bir şekilde Türkçe yapamadım. Rusça yapabiliyorum ama Türkçe olmuyor

defed klosoru icindeki data içindeki localizationun içine atarsanız sorun halollur :D iyi oyunlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri