ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Divinity Original Sin 2 Türkçe Yama (ÜCRETSİZ) 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

paylaşım için teşekkürler ancak kuramadım "kur" dosyası eksik. Steam den aldım ve indirdim "english.pak" dosyalarını ilgili yerlere kopyaladım ancak türkçe olmadı.

SORUNU YAŞAYANLAR oyunu açıp kapattıktan sonra tekrar dosyaları ilgili yerlere yapıştırınca düzeliyor.

Son düzenleme:
yama yeni sürüm yani 3.6.117 sürümlerinde sorun çıkarıyor mu güncel mi

yama yeni sürüm yani 3.6.117 sürümlerinde sorun çıkarıyor mu güncel mi
Güncel kilic, ben az önce indirdim. Sadece definitive edition'a kopyaladım olmadı, hem normal, hem definitive edition'a kopyaladım oldu. Tavsiye ederim. Bu vesileyle de yamada emeği geçen herkese çok teşekkür ederim olağanüstü bir çaba ve emek var.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Divinity Original Sin 2\Data\Localization
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Divinity Original Sin 2\DefEd\Data\Localization

yukarıdaki klasörlerin her ikisine de atmama rağmen yama çalışmadı.

Ben yamayı kullanabilmek için ilk çıkardıkları zaman abone olmuştum ömür boyu kullanabilirsiniz deniyordu. Uzunca bir süre ara verdim oyuna. Oyuna update gelmiş tıklayınca clilent açıyor oradan oradan classic ya da def seçip giriyorsunuz. Update gelince benim yama da gitmiş haliyle. Şimdi tekrar abone de olmak istemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bende da çalışmadı yama. Steam'den definitive edition almıştım. Ayrıca kur programı da yok.

Edit: defEd klasöründe hem Localization hem de bin klasörüne attım çalıştı.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri