C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Alpar2 Server files

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse birbirnde yardım almıyor files yaparken herkez ordinaryus :) filesiin altyapsını satan adamın çözemediği sorunu benim çözemeyip benden daha üst düzey işin fetişinde olan birine sormam gayet normal adamda sağolsun yardım etti çözdük nedne kaynalndığınıda tek tek gördüm gözlerimle şimdi bi popilist tavırlarla yine olamdık yerlerden vurmaya çalışıyorsunuz :D siz kendiniz yaptınızda ne oldu altyapıyı değiştiriyorsunuz :D martye geçiyorsunuz o kadar emeği silip neden çünkü sizden bi cacık çıkmaz anca laf.

yav tik tok çeken 20 yeşınnda adamsın sen sus seni adma yerine koyan yok zaten fazla demez 1 aya şikayet yersin yine
Hadi aslan parçası zoruna nasıl gidiyor senin şimdi ya seni kaale bile almam

Kimse birbirnde yardım almıyor files yaparken herkez ordinaryus :) filesiin altyapsını satan adamın çözemediği sorunu benim çözemeyip benden daha üst düzey işin fetişinde olan birine sormam gayet normal adamda sağolsun yardım etti çözdük nedne kaynalndığınıda tek tek gördüm gözlerimle şimdi bi popilist tavırlarla yine olamdık yerlerden vurmaya çalışıyorsunuz :D siz kendiniz yaptınızda ne oldu altyapıyı değiştiriyorsunuz :D martye geçiyorsunuz o kadar emeği silip neden çünkü sizden bi cacık çıkmaz anca laf.
Aslan geçmedik ve aklı olan herkes geçebilir ter temiz yapı sonuçta bunlar teknik işler sen anlamazsın

Ben zaten sağlam diyerekten paylaşmadım farkındaysan. Ama ismetlerin sattığından çok farklı değil onlarda da randım core hala atma var
Hata yok son alparda 3 tane core vardı ve o coreler çözüldü. Oyunda uzun süre açık kaldı ve core hatası çıkmadı. Hata olsa mutlaka bana söyler ek olarak ismetin satışa koyma sebebide şu ben alt yapıyı aldım sürekli oyundan atıyor çözemediler ben çözdüm şuan satmaya hakkım var diyor.
Bunun sebebide sen eğer bir satış yapıyorsan ve bunun sorunlarını çözemiyorsan ve ücret iadesi yapmıyorsan bu durumlar ortaya çıkıyor.
Düzgün duran adama kimse birşey yapmaz.
Ben böyle gördüm bu yaşıma kadar böyle bilirim.
Ticaret camının coresini çözemiyorsan aldığın parayı vereceksin .
2kya files satıyorsun şayet sen atma sorununu çözemiyorsan onunda ücretini iade edeceksin yani bu hikayede sen temizsin de bu arkadaşmı suçlu?
Ben haklıya hakkını veririm , kimseden çekinmem kimseyede evelallahım yoktur.
Sen kendini temize çek bende haklısın diyeyim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri