C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Alpar2 Server files

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@NeferSovo Bir konuya açıklık getireyim ben geliştiricilik falan yapmadım öyle algılanmış
Evet bir kaç sistemi optimize ettim bir kaç sistem ekledim ama bunlar filesi benim yaptığım anlamına gelmiyor.
Ben özellikle sorunları çözdüm 1tane atma sorunu var sanıyordum 5 6 tane atma sorunu çıktı ve çöz çöz bitmedi.
Ve en önemlisi bunların bazıları kronik sistemsel falanda değil ortada bir sysser bir packet hatası falanda yok işin en garip tarafıda o zaten.
Aksini iddaa ediyorsan dosyaların tam halini paylaşırsın oyuna girenler 5dk'da bir kez dc yemeye başlayacaklar.
Güncel dosyalar değil bunlar bizzat kendi yazdığım bakım sistemi vardı o yok mesela en basitinden.
Son olarak kimseyi savunmuyorum bu dosyalardan kimse hayır göremez okadar söyleyim son halinden 3 5 sistem eksik hali bende vardı ben sildim attım böyle şeylere asla tenezzül etmem aksini iddaa eden var ise ben buradayım

Ek olarak ismetxim konuşmada senin gibi bi akıllıyı keklemişim de emirhana sor bakalım sorun yaşamış mı o sistemde okan siye arkadaşın sattığı filesin ihalesi bunun üstüne kalacakken yediği küfürleri kendi de biliyodur oraları alıp paylaşman çok komik umuta burağın sistemleri için yaptığın teklifleri dökeyim mi buraya ve mehmetcan sql inject muhabbeti üstüne laf yedi emirhana da söyledim bana bir zararı yok onun diye hadi sağda solda ağla şimdi
files satışıyla falan alaksı yoktu o konular konuşulduğpunda biz senle tanışmıyorduk bile eğer meirhan isterse komple json dosyası olarak yollarım :D ona

:D :D :D Halen zoruna gidiyor bak ben milat2de onların dolandırıcı oldugunu anladımda çıktım sen burada ona buna sataşmaya devam et belki bir gün akıl yaşın büyür
yav tik tok çeken 20 yeşınnda adamsın sen sus seni adma yerine koyan yok zaten fazla demez 1 aya şikayet yersin yine

@NeferSovo Bir konuya açıklık getireyim ben geliştiricilik falan yapmadım öyle algılanmış
Evet bir kaç sistemi optimize ettim bir kaç sistem ekledim ama bunlar filesi benim yaptığım anlamına gelmiyor.
Ben özellikle sorunları çözdüm 1tane atma sorunu var sanıyordum 5 6 tane atma sorunu çıktı ve çöz çöz bitmedi.
Ve en önemlisi bunların bazıları kronik sistemsel falanda değil ortada bir sysser bir packet hatası falanda yok işin en garip tarafıda o zaten.
Aksini iddaa ediyorsan dosyaların tam halini paylaşırsın oyuna girenler 5dk'da bir kez dc yemeye başlayacaklar.
Güncel dosyalar değil bunlar bizzat kendi yazdığım bakım sistemi vardı o yok mesela en basitinden.
Son olarak kimseyi savunmuyorum bu dosyalardan kimse hayır göremez okadar söyleyim son halinden 3 5 sistem eksik hali bende vardı ben sildim attım böyle şeylere asla tenezzül etmem aksini iddaa eden var ise ben buradayım
Ben zaten sağlam diyerekten paylaşmadım farkındaysan. Ama ismetlerin sattığından çok farklı değil onlarda da randım core hala atma var

yorumları okuması çok zevkli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri