C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Alpar2 Server files

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Gg Yakında Daha bir çok şeyin gün yüzüne çıkar ismet cimerlerde geziyorsun

Ben zaten sağlam diyerekten paylaşmadım farkındaysan. Ama ismetlerin sattığından çok farklı değil onlarda da randım core hala atma var
ya şu coreyi kanıttlarmısın ya :) bende merak ettim bi tane coresi vardı oda basit bi null'e düşme olayından ibaret onuda zaten çözdük kalmadı sen ne sayıklıyorsun sabahtan beri sallama var karalama var kanıt yok abi kanıt sadece boş laftan öteye geöemiyorsunuz yalansa yalan deyin bitane düzgün forumda yaptıgı sevilen düzgün bilinen insan gelip burda bana salladımı sallamadı nerde açpulcau vurgunca bana sallıyor :) neden ben böyle adamlara prim vermem emirahnmı sevmem mehmetcanmı adma yerine koymam ve yüzlerine karşıda sevmediğimi söyle arkasında durarım ama senin gibi ona bun ana avrat sövüpte sonra bi çıkar noktasında birleşip anasına ssövdüğüm adamlarla knka dediğim adam sövmeye gelmem :) fileste coremi varo oyunmu düşüyor şikayet konusu aç oda olmadı git mahkemeye ver ya :D vergiliyimde bak yasal iş yapıyorum sizin gibi vergisizde çalışmıyorum herlşeyim düzgün sorunlku olan sizsiniz ama hala bişeyleri algısnı yapıyorsunuz şu paylaşılan dosya gram umrumdaysa insan evladı değilim zaten sorunlu o sorunlarını çözemeseydik rofu ve atmaca ile zaten filesi silecektim neyine önemseyim içinde bi tane şu an warez olmayan sistem yok sorun 5 para etmez leş kargası olaraktabir edceğim adamların birleşip bana sallamaya çalışması :)

Hata yok son alparda 3 tane core vardı ve o coreler çözüldü. Oyunda uzun süre açık kaldı ve core hatası çıkmadı. Hata olsa mutlaka bana söyler ek olarak ismetin satışa koyma sebebide şu ben alt yapıyı aldım sürekli oyundan atıyor çözemediler ben çözdüm şuan satmaya hakkım var diyor.
Bunun sebebide sen eğer bir satış yapıyorsan ve bunun sorunlarını çözemiyorsan ve ücret iadesi yapmıyorsan bu durumlar ortaya çıkıyor.
Düzgün duran adama kimse birşey yapmaz.
Ben böyle gördüm bu yaşıma kadar böyle bilirim.
Ticaret camının coresini çözemiyorsan aldığın parayı vereceksin .
2kya files satıyorsun şayet sen atma sorununu çözemiyorsan onunda ücretini iade edeceksin yani bu hikayede sen temizsin de bu arkadaşmı suçlu?
Ben haklıya hakkını veririm , kimseden çekinmem kimseyede evelallahım yoktur.
Sen kendini temize çek bende haklısın diyeyim..
Aynen dostum haklıya hakkını veriyorsun konuda sslser ortada adam kendi olmayan bir şeyi satıyor bunu savunuyorsun ve hak hukuk diyorsun ben senden dosya alıcam sorun var diye satma hakkım mı olacak

ya şu coreyi kanıttlarmısın ya :) bende merak ettim bi tane coresi vardı oda basit bi null'e düşme olayından ibaret onuda zaten çözdük kalmadı sen ne sayıklıyorsun sabahtan beri sallama var karalama var kanıt yok abi kanıt sadece boş laftan öteye geöemiyorsunuz yalansa yalan deyin bitane düzgün forumda yaptıgı sevilen düzgün bilinen insan gelip burda bana salladımı sallamadı nerde açpulcau vurgunca bana sallıyor :) neden ben böyle adamlara prim vermem emirahnmı sevmem mehmetcanmı adma yerine koymam ve yüzlerine karşıda sevmediğimi söyle arkasında durarım ama senin gibi ona bun ana avrat sövüpte sonra bi çıkar noktasında birleşip anasına ssövdüğüm adamlarla knka dediğim adam sövmeye gelmem :) fileste coremi varo oyunmu düşüyor şikayet konusu aç oda olmadı git mahkemeye ver ya :D vergiliyimde bak yasal iş yapıyorum sizin gibi vergisizde çalışmıyorum herlşeyim düzgün sorunlku olan sizsiniz ama hala bişeyleri algısnı yapıyorsunuz şu paylaşılan dosya gram umrumdaysa insan evladı değilim zaten sorunlu o sorunlarını çözemeseydik rofu ve atmaca ile zaten filesi silecektim neyine önemseyim içinde bi tane şu an warez olmayan sistem yok sorun 5 para etmez leş kargası olaraktabir edceğim adamların birleşip bana sallamaya çalışması :)
Aynen canım umursamıyosun ban yedin yedek hesabınla geldin tüm arkadaşların yazıyor o yüzden ve skypeden o yüzden yazıyosun xd ek olarak alparın son halinde son zamanlarda saldığınızda pso chlee gidiyodu dcde insanlar yazıyodu çok komik durumdasın ismet acıyorum sana 😀 birazdan konuya umuta burağın sistemlerini sen ver para ona gitmesin vs yazdığın diğer ssler de geliyor muckk

elinizden geleni ardına koyma ilk satışında maliyedeiym sana vergisiz satış yok.
Gg Yakında Daha bir çok şeyin gün yüzüne çıkar ismet cimerlerde geziyorsun
Elinden geleni adına koyma kimse satmışımda şikayet almışım bekliyorum :D benim devlettende sizden de kimseden de bi sakldığım yaptıgım yanlış bi iş yok istediğiniz yere şikayet edebişlrisiniz :) neyine çekineyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri