Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Atak Server FAİL Sorunu

muharrem0909

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
47
Online süresi
7g 51162s
Reaksiyon Skoru
66
Altın Konu
11
Başarım Puanı
115
TM Yaşı
12 Yıl 10 Ay 26 Gün
MmoLira
326
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba İyi forumlar
Pachi & Tunga Server Filesi Kullanıyorum
Atak Servere bağlanıyorum OK ' DA Yazıyor
Ama İtem Editlediğimde FAİL Hatası Alıyorum Neden Olabilir ?
ATAKSW.png
atakswok.png

Uzun zamandır uzağım formdan oyun yönetiminden — item yönetimi kısımından olduğunu hatırlıyorum yoksa markete istediğin efsundan item ekle Çek geri kaldır :)

şöyle bir sorun var hocam server fileste pin sistemi var ne yazik ki sitede suan pin sistemi olmadıği için kayıt da olamıyorsun girişte yapamıyorsun nesne markete efsunlu item eklesem bile zaten siteden giriş yapamıyorum ki

Navicat ‘dan yapabilirsin amacın sadece edit yapmaksa eğer
Bu hata atak serverden kaynaklı değil kendi sunucundan kaynaklı bir şey olabilir istersen yeni konu aç fail kısmını da arkadaşlar yararlansın diye cevaplandı olarak işaretleyebilirsin

şöyle bir sorun var hocam server fileste pin sistemi var ne yazik ki sitede suan pin sistemi olmadıği için kayıt da olamıyorsun girişte yapamıyorsun nesne markete efsunlu item eklesem bile zaten siteden giriş yapamıyorum ki
Konulara bakarak pin sistemi ekleyebilirsin veyahutta direk hazır pinli paneller var onları kullanabilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri