Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı HP Özelliği Karaktere İşlemiyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kurmanj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 27

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir forumda paylaşılan Manji Server Files üzerinde düzenlemeler yapıyorum. Fakat bir hatayı bir türlü aşamadım. Açıkçası hatayı tam olarak nerede yaptığımı da hatırlamıyorum.

Refine Proto üzerinden item dönüşümlerini ekledikten sonra zırhı taktığımda fark ettim ki, zırhın kendi özelliklerine ait efsun oranları karaktere işlemiyor. Defans değeri dışında; yarı insan, HP ve büyü savunması gibi özellikler çalışmıyor. Sanırım bu kısımlarda bir bozulma oluştu.

Bu sorunu tüm karakterlerde ve tüm dönüşümlerde yaşıyorum. MySQL veritabanını sıfırdan kurup tekrar denedim fakat sonuç değişmedi.

Bu durum benim yaptığım bir hatadan mı kaynaklanıyor, yoksa files ilk paylaşıldığında da bu oranlar bu şekilde miydi? Bilgisi olan veya daha önce benzer bir sorunla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür eder, herkese iyi forumlar dilerim.

Not: Konu yanlış kategoriye açıldıysa, moderatör arkadaşlar uygun bölüme taşıyabilirse çok sevinirim.
1782825242463.png

Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir forumda paylaşılan Manji Server Files üzerinde düzenlemeler yapıyorum. Fakat bir hatayı bir türlü aşamadım. Açıkçası hatayı tam olarak nerede yaptığımı da hatırlamıyorum.

Refine Proto üzerinden item dönüşümlerini ekledikten sonra zırhı taktığımda fark ettim ki, zırhın kendi özelliklerine ait efsun oranları karaktere işlemiyor. Defans değeri dışında; yarı insan, HP ve büyü savunması gibi özellikler çalışmıyor. Sanırım bu kısımlarda bir bozulma oluştu.

Bu sorunu tüm karakterlerde ve tüm dönüşümlerde yaşıyorum. MySQL veritabanını sıfırdan kurup tekrar denedim fakat sonuç değişmedi.

Bu durum benim yaptığım bir hatadan mı kaynaklanıyor, yoksa files ilk paylaşıldığında da bu oranlar bu şekilde miydi? Bilgisi olan veya daha önce benzer bir sorunla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür eder, herkese iyi forumlar dilerim.

Ekli dosyayı görüntüle 181844
Metin2'de efsun değerlerinin varsayılan sınırı 32767'dir. Bu değerin üzerine çıktığında (örneğin 600.000 HP) efsun düzgün uygulanmayabilir veya hiç çalışmayabilir. Önce 30.000 gibi daha düşük bir değerle test etmeni öneririm. Eğer düşük değerler çalışıyorsa sorun büyük ihtimalle bu limitten kaynaklanıyordur. Daha yüksek değerler kullanmak istiyorsan source, client ve DB tarafındaki efsun limitlerini yükseltmen gerekir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri