Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.
Filesin sorunsuzluğunu anlatmaya gerek yok çünkü piyasada kullanılan, defalarca test edilmiş bir files.
Her şeyi tamamlanmış olup, kur-aç şeklindedir.
104-105 olarak ayarladım ben fakat isteğe göre 98-99 olarak düzenleyebilirim.
Dilerseniz özelliklerine geçelim artık.
Spoyler içerisinde yazılanları okumayı unutmayın lütfen.
Tek tık ile statülerin tamamını verir. Oyundan atma gibi problemleri yoktur.
Güncel sistemdir. Hiçbir sorunu yoktur.
Tanımlanan 1 dakikalık süre içerisinde aynı karaktere tekrar sorgu gönderilemez. 1 dakika olarak ayarlanan süre artırılabilir ve azaltılabilir.
Sorunsuzdur.
Cevherler süresizdir ve tüm özelliklerini sorunsuz aktarır.
Efsun oranları sabittir ve gereksiz efsunlar kaldırılmıştır.
Markette satılan her şeyin alış ve satış fiyatı ücretsiz olarak güncellenmiştir.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
X tuşuna entegre edilmiştir ve sorunsuzdur.
Sadece 105 Lv. karakterlerde aktif olur ve anlık olarak eklenir.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Ölü karakterleri kutsama, grup dışındakileri kutsayamama gibi sorunları yoktur, tamamen sorunsuzdur.
Lider'e kırmızı, General'e mavi, normal lonca üyesine standart renk verilmiştir.
F6 tuşuna entegre edilmiştir ve sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuz olduğu gibi efektler 1 adet Efekt Taşı karşılığında verilmektedir. F7 tuşuna entegre edilmiştir.
Işınlanma gerçekleştiğinde chat geçmişi ve yazdığınız kod veya kelimeler geçmişi silinmemektedir. Anlayacağınız ışınlandıktan sonra kullandığınız herhangi bir kodu tekrar üst yön tuşuna basarak kullanabilirsiniz.
Oranlar tamamen %100 geçecek şekilde ayarlanmıştır.
Oyuncular sadece GM'yi, GM'ler tüm oyuncuları görebilmektedir.
Sorunsuzdur.
Standart Ünvanların kilitleri karakterin aktif olduğu süreye göre açılacaktır. Premium Ünvanlar ise İksir karşılığında alınır ve özellik verir. F8 tuşuna entegre edilmiştir.
Tüm fonksiyonları sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Ctrl+F9 ile sadece GM karakterlere açılır. Sistemi sadece IMPLEMENTOR yetkisine sahip GM'ler kullanabilir.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Aktif edilmiştir ve sorunsuzdur.
1 dakika olarak ayarlanan süre değiştirilebilir. Sorunsuzdur.
Files +800 aktif oyuncuda test edilmiştir ve hiçbir sorun yaşanmamıştır.
İndirimli fiyat: 200 TL
İndirim 1 Mayıs'ta sona erecek.
Talebe göre sistem eklenilebilir.
Sorunlar sadece alıcı ve satıcı arasındadır, Turkmmo ile alakası yoktur.
İyi forumlar.
Filesin sorunsuzluğunu anlatmaya gerek yok çünkü piyasada kullanılan, defalarca test edilmiş bir files.
Her şeyi tamamlanmış olup, kur-aç şeklindedir.
104-105 olarak ayarladım ben fakat isteğe göre 98-99 olarak düzenleyebilirim.
Dilerseniz özelliklerine geçelim artık.
Spoyler içerisinde yazılanları okumayı unutmayın lütfen.
Tek tık ile statülerin tamamını verir. Oyundan atma gibi problemleri yoktur.
Güncel sistemdir. Hiçbir sorunu yoktur.
Tanımlanan 1 dakikalık süre içerisinde aynı karaktere tekrar sorgu gönderilemez. 1 dakika olarak ayarlanan süre artırılabilir ve azaltılabilir.
Sorunsuzdur.
Cevherler süresizdir ve tüm özelliklerini sorunsuz aktarır.
Efsun oranları sabittir ve gereksiz efsunlar kaldırılmıştır.
Markette satılan her şeyin alış ve satış fiyatı ücretsiz olarak güncellenmiştir.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
X tuşuna entegre edilmiştir ve sorunsuzdur.
Sadece 105 Lv. karakterlerde aktif olur ve anlık olarak eklenir.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Ölü karakterleri kutsama, grup dışındakileri kutsayamama gibi sorunları yoktur, tamamen sorunsuzdur.
Lider'e kırmızı, General'e mavi, normal lonca üyesine standart renk verilmiştir.
F6 tuşuna entegre edilmiştir ve sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuz olduğu gibi efektler 1 adet Efekt Taşı karşılığında verilmektedir. F7 tuşuna entegre edilmiştir.
Işınlanma gerçekleştiğinde chat geçmişi ve yazdığınız kod veya kelimeler geçmişi silinmemektedir. Anlayacağınız ışınlandıktan sonra kullandığınız herhangi bir kodu tekrar üst yön tuşuna basarak kullanabilirsiniz.
Oranlar tamamen %100 geçecek şekilde ayarlanmıştır.
Oyuncular sadece GM'yi, GM'ler tüm oyuncuları görebilmektedir.
Sorunsuzdur.
Standart Ünvanların kilitleri karakterin aktif olduğu süreye göre açılacaktır. Premium Ünvanlar ise İksir karşılığında alınır ve özellik verir. F8 tuşuna entegre edilmiştir.
Tüm fonksiyonları sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Ctrl+F9 ile sadece GM karakterlere açılır. Sistemi sadece IMPLEMENTOR yetkisine sahip GM'ler kullanabilir.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Aktif edilmiştir ve sorunsuzdur.
1 dakika olarak ayarlanan süre değiştirilebilir. Sorunsuzdur.
Sorunsuzdur.
Devre dışı bırakılmıştır.
İndirimli fiyat: 200 TL
İndirim 1 Mayıs'ta sona erecek.
Talebe göre sistem eklenilebilir.
Sorunlar sadece alıcı ve satıcı arasındadır, Turkmmo ile alakası yoktur.
İyi forumlar.
files satın alınmıştır gerçekten arkadaş ilgili bir kardeşimiz gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
filesi henüz kurmaya vaktim olmadı kurduktan sonrada detaylı bilgileri yine buradan aktaracağım.
Filesimizi aldık arkamız sağlamdaşu piyasada güvenecebileceğiniz tek adam diyebilirim. Gerçekten harikalar yaratmış emeğine teşekkürler.
Çok yakında +500 online ve üzeri 94-105 Serverımız Açılacaktır.
Yardımlarından dolayı kendisine sonsuz teşekkürler diliyorum.
1 Adet alındı files kusursuz bizi büyüleyen doğan kardeşimizin verdiği destek ve ilgisi oldu.Başarılarının devamını dilerim +rep
1 adet satın alındı güvenilir arkadaş sorunsuz bir şekilde teslim etti teşekkürler
emeğine sağlık hocam kendisiyle ilk defa ticaret yaptım konuşma olsun ilgi alaka olsun on numara bir kişiliğe sahip filesi satın aldım anında teslim gerçekleştirdi başarılarınızın devamını temenni ederim.
Güvenilir işini layıkıyla yapan birisi
Files'ı kurduğun için çok teşekkür ederim, güvenilir birisi olduğun için de çok teşekkür ederim iyi akşamlar
Eric Bloodaxe (Doğan) kardeşimle uzun vadeli bir projeye girdik 1500 liralık gönderim yapılmıştır hayırlı olsun Allah utandırmasın diyelim.
Sorunsuzca ticaret gerçekleşmiştir. Kurulumlar tamamlanana kadar ilgisini kesmeyip her konuda yardımcı olduğun için tekrardan teşekkürler.
Kendisiyle Alışverişimiz oldu kendisi çok güvenilir işini düsürt yapan nadir insanlardan biri her şey için çok sağolun
Serveri yeni alıp 50 kişiyle test ettim. şuana kadar gördüğüm en güzel wslik files. EskiWslik.com deneyebilirsiniz.
aşırı sağlam files eskiwslik.com dan gleiyoruz 98 99
alın abi bu adamdan alın gerisi boş
tanıtımdakinden daha iyi
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
EricBloodaxe Den Daha İyisi Piyasada Kendini İddia Edebilecekse Özelden Ulaşabilir İşinin Ehilidir
gel bi ar sen benim cayımı knk
@Jared Padalecki nasıl olmuş canoooo
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Harika olmus knkm eline sağlık
Hayırlı satışlar yakışıklı
Eyvallah kardeşşş.Süper Elerine sağlık kardeşşşşşşşşşşş
Teşekkür ederim.Hayırlı satışlar dilerim.
Konuya resim eklersen üyeler için daha aydınlatıcı olabilir.
Tüm görseller eklendi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)