noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Evil Inside İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan |herkul01|
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 173

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

Evil-Inside.jpg

Evil Inside Hakkında Bilgiler

Evil İnside adlı bu oyun sizi çok korkutacak ! Oyun direkt olarak sizin üzerine kurulmuş, psikolojik bir koku oyunu. Annesinin ölümü üzerine bir şok yaşayan Mark adlı karakterimiz, ikinci şoku annesinin cinayeti ile ilgili olarak babasının tutuklanması ile yaşıyor. Mark bir patlama sesi duydu, oraya doğru koşarken hiç beklemdiği birşeyle karşılaştı. Neden olduğunu anlayamadığı şekilde bir patlama olmuştu. Patlayan şey ise, spiritual board. spiritual board patladıktan sonra Mark'ı etkilemeye başladı, Mark bi anda görünmez olmuştu. Mark patlayan spiritual board'ın parçalarının peşine düştü ve onları bulmaya başladı. İlk parçayı bulmasının ardından etrafında bir türlü anlam veremediğ paranormal olaylarla karşılaşmaya başladı. Bir dizi paranormal olay içerisinde spiritual board'ın parçalarını arayan Mark ona eziyet eden bu paranormal olaylar ile başa çıkmaya çalışacak. Oyuncu olarak siz Mark'ı canlandırıyorsunuz. Mark'ın bir de sorumluluğu var. Mark bütün bu olaylarla mücadele ederken bir yandanda küçük kardeşinden sorumlu olacak. Çünkü annesi öldü ve babasıda hapiste. Mark'a eziyet eden olayların ne olduğunu bulmanız gerekiyor. Bu olayların arkasında ne var ? spiritual board, size bir özellik daha kazandıracak, ölen anne ile görüşmek. Bu özelliği keşfettiğiniz anda sizin için yeni bir hedef daha doğuyor : Annenizden olayların gerçek yüzünü öğrenerek, babanızı hapisten kurtarmak. Evil İnside'ın tüm gizemleri bir evde geçmektedir ancak bu evin özelliği sürekli değişmesi. Mark'ın evi olan bu ev sürekli olarak değişmektedir. Yavaş yavaş atmosfer değişiyor. Bu gizemleri çözerken, gerçek bir korku deneyiminin tadını çıkarmayı unutmayın.

Evil Inside SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

MİNİMUM:
64-bit bilgisayar ve işletim sistemi asla
İşletim Sistemi: Windows 7/8 / 8.1 / 10
İşlemci: 2.00 GHz
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: Shader Model 2.0+ özellikli 512mb Video Belleği
Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:
64-bit bilgisayar ve işletim sistemi asla
İşletim Sistemi: Windows 7/8 / 8.1 / 10
İşlemci: 3.00 GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: Shader Model 2.0+ özellikli 1GB Video Belleği
Depolama: 4 GB kullanılabilir alan

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri