Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
paylaşım için teşekkürler yakup
Teşekkürler canısıpaylaşım için teşekkürler yakup
Ne demek reisim ben teşekkür ederim yorumundan ötürüTeşekkür ederim Dostum.
Greatta düzenleme butonunda bug vardi yanlis hatirlatmiyorsam. Yakup kardeşim herhangi bir sorunu varmı ?Hepinize Selam ArklarGüncelleme2
Ben yakup diye biri, sürekli boş fileslere sistem eklemek gibi hobilerim vardır bu konuda
https://forum.turkmmo.com/konu/3770815-turkmmo-server-files-projesi-1-altyapi-server-files/
paylaşılan filese bikaç sistem ekledim bi 2 sorunu var onları çözmesi size kalıyo filesteki herhangibi sorun varsa konuya yazında hep birlikte yapak
Filese 1 2 memory leak tek yaptım ekstar sistemler dışı ekleme yapmadım clientte ışınlanınca gelen bi syser var hidra gemi savunmasını ekleyince o gider eklemickseniz questten kaldırın gitsin Hidrayı
tılsım ve eldicen slotları açık fakat item protoda ekli değillls
İçinde bana ait hiçbirşey yoktur files tamamen Turkmmodan toplama altyapıda denilebilir
Güncelleme1; pazar İsim Kayması İçin Clientin ana dizinindeki Shop.cfg yi siliniz
Offline shopla alakalı 1 2 sorun hala mevcut biraz daha sistem ekleyip fixlisini yayınlıyacağımazar sisteminde birçok sorun vardı fonskoynları açlışmıyordu düzenlendi
rootun içine atıp Yeni hesapla oyunu açın yeterli
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.İçindeki İtem Protoyla Oyun açılmaz Bunu kullanın pls
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 51187
Ekli dosyayı görüntüle 51188
Ekli dosyayı görüntüle 51189
Ekli dosyayı görüntüle 51190
Ekli dosyayı görüntüle 51203
![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)