noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Çevrımdışı Mesaj Sistemi 1

indirmek için izniniz yok

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

1f3e784a1e4d3f968.png

270c9e72eaf256317.png

Güncelleme:
  1. 5 saat sonra çevrimdışı mesajlar otomatik silinir.
  2. Çevrimdışı mesajlar farklı renkte.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

olay zaten adamın konusunun izinsiz alıntı yapılmasından çıktı hala teselli mesajı yazıp aynısını yapmışsın adam en sonunda komple paylaşımı bırakıcak bu gidişle
olay zaten adamın konusunun izinsiz alıntı yapılmasından çıktı hala teselli mesajı yazıp aynısını yapmışsın adam en sonunda komple paylaşımı bırakıcak bu gidişle
Ortalık sakinleşsin diye espritüel bir video ile kanıt ekledim, bende direkt link vererek atıf yapmayı isterdim, ama hakaretler var...
Yapılan paylaşımı çok beğendim, yararlı buldum ve daha fazla kişi faydalansın istedim. Üye banlandığı için kendisi açamayacağından ben açtım, özellikle kendim denedim, ki yapamayan olursa yardımcı olayım diye. Olay konu paylaşılmasından çıkmadı, açılan konu kapatıldı. Kötü üslup ve hakaretten çıktı. Ben iyi niyetli olarak açtım ama herkes kötü düşünceye sahip anlamış değilim. Herkes ingilizce bilmiyor, herkes derinlemesine anlamıyor kodlamadan bu yüzden buradanda bir koldan ulaşılabilsin istedim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri