TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Çevrımdışı Mesaj Sistemi 1

indirmek için izniniz yok

CNCN

CNCN
Fahri Üye
Konular
399
Çözüm
24
Online süresi
2mo 28d
Reaksiyon Skoru
685
Altın Konu
4
Başarım Puanı
252
MmoLira
6,687
DevLira
51
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1f3e784a1e4d3f968.png

270c9e72eaf256317.png

Güncelleme:
  1. 5 saat sonra çevrimdışı mesajlar otomatik silinir.
  2. Çevrimdışı mesajlar farklı renkte.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

olay zaten adamın konusunun izinsiz alıntı yapılmasından çıktı hala teselli mesajı yazıp aynısını yapmışsın adam en sonunda komple paylaşımı bırakıcak bu gidişle
olay zaten adamın konusunun izinsiz alıntı yapılmasından çıktı hala teselli mesajı yazıp aynısını yapmışsın adam en sonunda komple paylaşımı bırakıcak bu gidişle
Ortalık sakinleşsin diye espritüel bir video ile kanıt ekledim, bende direkt link vererek atıf yapmayı isterdim, ama hakaretler var...
Yapılan paylaşımı çok beğendim, yararlı buldum ve daha fazla kişi faydalansın istedim. Üye banlandığı için kendisi açamayacağından ben açtım, özellikle kendim denedim, ki yapamayan olursa yardımcı olayım diye. Olay konu paylaşılmasından çıkmadı, açılan konu kapatıldı. Kötü üslup ve hakaretten çıktı. Ben iyi niyetli olarak açtım ama herkes kötü düşünceye sahip anlamış değilim. Herkes ingilizce bilmiyor, herkes derinlemesine anlamıyor kodlamadan bu yüzden buradanda bir koldan ulaşılabilsin istedim.
Tesekkurler Eline sağlık

paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler :)

Paylaşım için teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri