- Konular
- 86
- Online süresi
- 22g 36299s
- Reaksiyon Skoru
- 1,320
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 229
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 2,636
- DevLira
- 53
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Tarih:
Kazananlar için karakter sınıfına göre rastgele ödül verilir:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Burada yapılan yanlış, hesabı kapatılan kişinin konularını editleme yoluna başvurması. Zaten bu harekete başvurduğu için hesabı kapatıldı. Yöneticinin yaptığı bir yanlış hareket olsa, konu üzerinden kendisi gerekeni yazar. Diğer forumlarda önceden açılması bizi alakadar etmiyor. Kurallarımız bizim kendi sitemizde geçerli. Açılan konuda, sistem sahibinin ismi geçildi ayrı yeten. Anlam veremediğim nokta bu. Önceki mesajımda dediğim gibi, raconlu mesajlar veya giderli laflar atmak yerine düzgünce konuyu açan yönetici veya başka bir yetkiliye durumu bildirse bunlar yaşanmayacak. Haklı iken, gereksiz yere haksız durumuna düştü kendisi.
Sırf kendi yaptığı paylaşımı editlediği için üyeleri banlamak çok ağır bir ceza gibi geldi bana neticede içeriği üreten kendisi, platforma değer verip burada paylaşan kendisi editleyip içeriği kaldırdı diyelim konuyu kilitleyip içeriği geri getirmek yetmez mi ? Konuya ilk yaptığım yorumda paylaşım sahiplerine yeterli hakkı vermediğimiz için büyük platformlarda nasıl bir duruma düştüğümüzü yazmıştım hatta bakın bir de örnek vereyim ;
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Yabancı forumlardan aldığı paylaşımları burada değil sistemi yapanın adını yazmak "Alıntıdır" bile yazmadan sanki kendi yapmış gibi paylaşanlar olduğu sürece (bir çoğu site yönetiminde) bu ön yargıyı kıramayacağız, bunu kırmak için uğraşan insanlara da sahip çıkacağımıza köstek oluyoruz.
Kurallarda bir değişikliğe giderek Alıntı içeriklerde kaynak belirtme zorunluluğu getirmeyi böylelikle yabancı devlerin gözündeki emek hırsızları imajından ülkece kurtulmayı istesem çok mu şey istemiş olurum gerçekten ? Unutmadan az bir sürede olsa bende bu forum için modluk yapmış biri olarak yazıyorum, herşey iyiliğimiz için, saygılar.
Bunu yapmam hoş değil ama saatler geçmesine rağmen o çocuğun konusunu hala kapatmaması hoş öyle mi?Yapılan kontrollerde @durda başka bir platformda paylaşmış olup forumda aktif olmasına rağmen paylaşmaması dahilinde konu yöneticimiz tarafından açılmış bu normal bir şey yorumlarda şahsına yaptığınız yorumlar güzel yorumlar değil bu nedenle bu konuyuda inisiyatifimi kullanarak konuyu tekrar aktif ettim paylaşım için teşekkürler @durda
Saçmalamayın ya
düzgünce yazılmış ilk mesaj.Tüm paylaşımları editleme hareketi foruma zarar veren bir davranış. Bu konuda, kim olursa olsun hesabını direkt olarak kapatıyoruz. En başından beri yaptığınız şeyler çok gereksiz. Kurallarımız gereği, başka yerlerde açılan konu bizi kapsamaz. Bizim forumumuzda ilk açılan konu dikkat edilir. Bu konuyu, güzel bir dil ile yaklaşsaydınız çözebilirdik. Tam tersi, forum ortamlarına yeni girmiş küçük çocuk gibi tavırlar sergilediniz. Kurallarımız bellidir, hiç kimse için bunu değiştirmeyeceğiz. Bu tarz hareketlerin önüne geçmek için, kaynakları yedekleme işlemi yapıyoruz.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Neden gereği yapılmadı??
İkincisi konuların sahibi benim, ben kapatıyorsam benden izinsiz nasıl açıyorsunuz? Bu mu sizin anlayışınız???
Sistemleri yazan kişi benim, kendi emeğimi savunmak mı gereksiz???
Bunca yıldır bu foruma orijinal içerik veriyorum, bu mu sizin saygınız?
şurda 1 ay öncesine kadar forum için çalışan sendin ? şimdi bu kuralları bildiğin halde milleti galyana getirmeyte çalışıyorsun ?@DN Angel bu hesabıda banlayında önce bir şey söylemek istiyorum. Lütfen bu olayı milleti banlayarak çözmek yerine yapıcı çözmeye çalışın.
senin yaptığın 2 yüzlülüktür. konun içeriği ne olursa olsun sen ortalığı karıştırma peşindesin. ki bu konunun muhatabı sen değilsin.
@CorpeX konu sahibi ile tekrar görüşelim. olayı kurallarımız çerçevesinde tatlıya bağlayalım. fakat hasan macit bir şekilde tekrar müdahil olursa selam dahi yazarsa banlarsın. 2 yüzlü insanlara tahamülüm yoktur.
onun dışında her türlü iyi/kötü eleştiriye razıyım hazırım.
"İlgili konu ve konunun içerik sahibi için gerekli özveri ve tolerans gösterilmiş olmasına rağmen"
Dediği özveri tüm hesaplarımı ve bana düzgüce destek veren insanların hesaplarını kapatmak.
Önce bütün hesaplarımı banlayıp daha sonra kendi kendinizi tatmin edecek biçimde mesajlar yazmanız harbi komik.
Ne oldu vereceğim cevaplar mı sizi bu kadar korkutan, yoksa emeğimi savunmam mı?
Azcık karakter sahibi olun.
Buradaki herkes neyin ne olduğunu gördü, daha fazla kendinizi rezil etmeden hesaplarımı açın da öyle konuşalım.
- Konular
- 167
- Online süresi
- 8ay 5g
- Reaksiyon Skoru
- 1,077
- Altın Konu
- 11
- Başarım Puanı
- 230
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 214
- DevLira
- 12
Paylaşıldı bu
- Konular
- 86
- Online süresi
- 22g 36299s
- Reaksiyon Skoru
- 1,320
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 229
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 2,636
- DevLira
- 53
benim sistemim bu. Benden izinsiz paylaşıldıPaylaşıldı bu
- Konular
- 2,419
- Online süresi
- 4ay 30869s
- Reaksiyon Skoru
- 4,206
- Altın Konu
- 244
- Başarım Puanı
- 422
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 7,168
- DevLira
- 15
Burdan Devam Edelim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)