HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
emin ol ben paylaşmasamda 2 -3 gün sonra paylaşılacaktı er yada geç foruma düşecekti.@furkancoban396 İçerik Gayet Yararlı Ve Foruma Yalnız Şoyle Bi Olay Var Nekadar Hit Getirsede Plechito Konuları İşin İçinde Bir Emek Var Onuda Unutmamak Gerek Bana Doğru Gelmiyor Boyle Paylaşımlar 1 Armor/Costum Seti Bulmak 4+4+1 -9 Karaktere Kemik Giydirmek O Zırhı Bağlamak Kolay Bir İşlem Değil Saatler Süren Bi İşlem Paylaşım Yaparken Hiç Olmassa Paylaşılma Riski Olan Konuları Paylaşsan Bence Daha Doğru Olur
Golden armors, wings of pyramid, golden rose wings. New mounts, dungeons and maps. Death boss @furkancoban396
Son düzenleme:
zaten bitane premium gerektiren bi forumda hesabımı versem plechito ggTeşekkürler ; hala kendime soruyorum neden rubinum2 , origins2 global vs ? Neden bir türk serveri dünyada herkes tarafından konuşulmuyor
? Umarım paylaştığımız modeller zamanla bizi o yöne doğru götürür. Tek dileğim ve arzum bu. Ayrıca bende eksik olanları müsait olduğunda arkadaşlara elinde varsa iletebilir misin ?
bütün modelleri var orda ama zamanla ^^- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)