HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kötü Ruh Münzevi
Hırsız Eldiveni
EP kuponu
Tecrübe Yüzüğü
Kutsama Küresi
Efsun Nesnesi
Artırma Kağıdı
Şebnemler
Envanter Genişletme
Ay Yıldız Kostumü
Bitkiler
Bunların Ticareti Yok
Pazara Konmuyor
item_proto ayarlıyorum
sunucuya baglanırkende kalıyor
Hırsız Eldiveni
EP kuponu
Tecrübe Yüzüğü
Kutsama Küresi
Efsun Nesnesi
Artırma Kağıdı
Şebnemler
Envanter Genişletme
Ay Yıldız Kostumü
Bitkiler
Bunların Ticareti Yok
Pazara Konmuyor
item_proto ayarlıyorum
sunucuya baglanırkende kalıyor
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
bu eşyayı özel depoda satamazsınız
@yunel123
Merhaba;
Sürekli bu kategoride soru ve cevap kısmında konular açıyorsunuz hem diğer üyelere yardımcı oluyorsunuz. Bundan dolayı teşekkür ederiz. Sorduğunuz soruların bir çoğu forumda var. Forumun Sağ üst tarafında arama kısmını kullanabilirsin. Ayrıca sorduğunuz sorulardan daha önce bu soru sorulmuşmu bunları inceleyip o konu altından ilerlemeni rica ederim.
Yönetici arkadaşım ve ben senin için bu konu içerisinde sana nasıl yardımcı olacağımızı tam olarak biz anlayamadık. Çünkü sorduğumuz sorulara 1 cümle ile cevap verme tercihinde bulunuyorsunuz.
Lütfen altta attığım kuralları gözden geçiriniz.
"Sa" "Lütfen yardım edin" "Bu sorunu çözene gmlik" "Arkadaşlar bakın acayip bir sorun" "Allah'ını seven yardım etsin" "Sorunu çözene kaç para isterse vericem" "Yardım siteleri" "Yardım edene çok dua ederim" "Nolur bakın arkadaşlar" "Nolur yardım edin arkadaşlar"
ve buna benzer adı olan tüm konular kapatılır."
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
*Bu gibi başlıklar yerine sorun ile ilgili ipuçları veren başlıklar tercih ediniz.
Aşağıda bazı başlık örnekleri verilmiştir,
"Npc ekledim bir sorun var, yardım" "Mysql hatası, yardım" "Npclere tıklanmıyor yardım" "Serverım çöktü, napabilirim yardım" "Serverım saldırı altında yardım"
"Filezillada sorunum var hata alıyorum, yardım" "Log hatası alıyorum,yardım"
Bu gibi başlıklar daha yararlıdır ve yardım edecek kişinin işini kolaylaştırır.
Konuyu kapatıyorum. Tekrarı olması durumunda gereken aksiyon alınacaktır.