HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Reis benim eklediğimde bonusları veriyor gibi ama bu %yüzde kısmı çalışmıyor bir tek ona çözüm bulamadım.tunga'nın yaptığı alt yapı files e ekledim hocam sorunsuz set bonusu gösteriyor ama vermesi gereken + bonusları vermiyor
![]()
Turkmmo Server Files Projesi #1 - Altyapı Server Files V3 Yayında!
Merhaba, Turkmmo Server Files projesi admini olarak tüm ekip arkadaşlarımın emeğine sağlık ve 7 aydır üzerinde çalıştığımız projemizin birinci adımı olan altyapı server files'i sizinle paylaşmanın gururu içerisindeyiz. Bu projede aslan payını tüm ekip arkadaşlarımın da takdir edeceğini...forum.turkmmo.com
Tekrar Ekliyeceğim bakalım.
sonucunu yazar mısın ben 3 gündür bakıyorum baştan ekledim 2 kez sorunsuz bonus veriyor gösteriyor ama bi etkisi + bonusu gelmiyor yani
Tamamdir kardeş o sorunu çözersem mesaj atarimsonucunu yazar mısın ben 3 gündür bakıyorum baştan ekledim 2 kez sorunsuz bonus veriyor gösteriyor ama bi etkisi + bonusu gelmiyor yani

Aynı hatadan müzdaribim. Sorunsuz bonusları alıyorum fakat görünmüyor çözen konu altında belirtirse makbule geçer.
uitooltip atar mısınAynı hatadan müzdaribim. Sorunsuz bonusları alıyorum fakat görünmüyor çözen konu altında belirtirse makbule geçer.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)