- Konular
- 533
- Online süresi
- 11ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 1,769
- Altın Konu
- 50
- Başarım Puanı
- 327
- TM Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay 7 Gün
- MmoLira
- 9,011
- DevLira
- 45
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar, alıntıcılar gelmeden söyliyim sistem alıntıdır. Ekleyen kişilerden biri kanıt atarsa sevinirim...
UiToolTip.py'de ENABLE_EXTEND_INVEN_SYSTEM kullanmıyorsanız değiştirin (aksi takdirde fare öğenin üzerindeyken bonus setini görmezsiniz)
if window_type == player.EQUIPMENT and self.interface and self.interface.wndDragonSoul:
>
if window_type == player.INVENTORY and self.interface and self.interface.wndDragonSoul
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
UiToolTip.py'de ENABLE_EXTEND_INVEN_SYSTEM kullanmıyorsanız değiştirin (aksi takdirde fare öğenin üzerindeyken bonus setini görmezsiniz)
if window_type == player.EQUIPMENT and self.interface and self.interface.wndDragonSoul:
>
if window_type == player.INVENTORY and self.interface and self.interface.wndDragonSoul
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
uitooltip.py'deki import uiDragonSoul'u sil.client ve game build ettim py ekledim oyuna girerken böyle bi hata alıyorum skill ile ilgili bi değişiklilik yapmadım syserr de abort diyor sadece bi hata dosyası gostermiyor
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
uitooltip.py'de alttaki kod blogunu bul.
altınaKod:elif item.ITEM_TYPE_DS == itemType: self.AppendTextLine(self.__DragonSoulInfoString(itemVnum)) if app.ENABLE_DS_SET:ekleKod:import uiDragonSoul
Son hali böyle olacak
Kod:elif item.ITEM_TYPE_DS == itemType: self.AppendTextLine(self.__DragonSoulInfoString(itemVnum)) if app.ENABLE_DS_SET: import uiDragonSoul if window_type == player.EQUIPMENT and self.interface and self.interface.wndDragonSoul: self.__AppendDragonSoulAttributeInformation(attrSlot, itemVnum/10000, self.interface.wndDragonSoul.GetDSSetGrade()) else: self.__AppendDragonSoulAttributeInformation(attrSlot) else: self.__AppendAttributeInformation(attrSlot) else: self.__AppendLimitInformation()
Sorun @Dr.Legendy tarafından çözüldü, item.cpp'de acce kodları ile ds_set arasında bir uyumsuzluk yaşanıyordu.
Denildiğinde denedim fakat özellik veriyor.
Simya pasifken
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Aktifken
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
- Konular
- 1,625
- Online süresi
- 7ay 63682s
- Reaksiyon Skoru
- 9,248
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 51,142
- DevLira
- 74
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 108
- Online süresi
- 10g 2971s
- Reaksiyon Skoru
- 378
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 189
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 1,438
- DevLira
- 18
Paylaşım için teşekkürler. Çalıştığına dair kanıt varmı?
- Konular
- 533
- Online süresi
- 11ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 1,769
- Altın Konu
- 50
- Başarım Puanı
- 327
- TM Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay 7 Gün
- MmoLira
- 9,011
- DevLira
- 45
Paylaşım için teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler. Çalıştığına dair kanıt varmı?
Rica ederim.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.indirme dosyasının içinde böyle bir preview var.
Paylaşım için teşekkürler inşallah sorunsuzdur.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)