TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

SparkyEveres 55 127 Server files 2021-01-10

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bence piyasadaki en iyi files ancak ufak sorunlarının fixlerini verseniz dadından yenmez . localedeki item protoda oynama yapamıyoruz bunun dışında kaldırılmış ticaretin simgelerini sökmeyide ekleseniz efsane olur bilgim olsa ekleyim atcam şuraya

ahahaha ıste bılgımız olsa emın ol neler neler yapıcazda vakıt yokkı
bence piyasadaki en iyi files ancak ufak sorunlarının fixlerini verseniz dadından yenmez . localedeki item protoda oynama yapamıyoruz bunun dışında kaldırılmış ticaretin simgelerini sökmeyide ekleseniz efsane olur bilgim olsa ekleyim atcam şuraya

ahahaha ıste bılgımız olsa emın ol neler neler yapıcazda vakıt yokkı
bilen yapan ustalar varsa bizler adına faydalı olur. item proto açınca boş çıkıyor en büyük sorun o şu anda sanırım filese ait deil yada ona uygun dump proto vermedi sayın konu sahibi @:D

bilen yapan ustalar varsa bizler adına faydalı olur. item proto açınca boş çıkıyor en büyük sorun o şu anda sanırım filese ait deil yada ona uygun dump proto vermedi sayın konu sahibi @:D
item protoyu neden açıyosunuz ki game.tgz dosyasindan hazir alabilirsin
buraya biraktım indirebilirsin.

virus total

item protoyu neden açıyosunuz ki game.tgz dosyasindan hazir alabilirsin
buraya biraktım indirebilirsin.

virus total

ya ben anlatamıyorum yada yaptığım işte bi sıkıntı var bu attığınız txtleri item protoya çevirip tekrar açın bakalım ne oluyor tabikide içi boş çıkıyor oyun içerisinede içi boş şekilde atıyor yaptığım barlarlardaki fiyat değişikliği olduğu gibi duruyor bu yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 5, Üye: 0, Misafir: 5)

Geri