- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
discord atayım gel coluk cocuk gibi diyosun ya yaşını göreyim kardeşim eee ben kaç tane sorunun söyledim konuyada kanıt atdım dağa napayımMadem çözümünü vermiceksin neden millete ş sorunlu bu sorunlu sorunları söylemem bilmem ne gibi laflar ediyorsun yaşın kaç senin çolçocuk gibi konuşuyorsun. En başından beri velet hallerinden ayar oluyorum sana.
filesimi konpile atayım- Katılım
- 12 Haz 2018
- Konular
- 28
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 3mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 236
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 4,682
- DevLira
- 0
O zaman yaşının adamı ol ergen gibi 50 tanr fix attim söyleyemem havalarına girme millete yararin olmayacaksa boş yorumlar yapma. Milleti yanlış uönlendirme. Bu filesteki sorun dediğin şeyler diğer paylaşılan fileslerin yanında hiçbirşey. Bir de yok neymiş map patlamış bsg. Files açıkken ben de takıldım neden patlamadı map biz oyundayken. Kaç kişiyiz. Sen kaç kişi soktun oyuna 10k mı? Bi sende oluyor o sorunlar.discord atayım gel coluk cocuk gibi diyosun ya yaşını göreyim kardeşim eee ben kaç tane sorunun söyledim konuyada kanıt atdım dağa napayımfilesimi konpile atayım
- Konular
- 28
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 3mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 236
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 4,682
- DevLira
- 0
O kadar işin gücün arasında sana olgun davranmayı mı öğretiyim?
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
kardeşim öyle olmaz gel discord atayım sana ozaman suratıma karşı konuşki lafının cevabını vereyim ordan yazmakla olmazO zaman yaşının adamı ol ergen gibi 50 tanr fix attim söyleyemem havalarına girme millete yararin olmayacaksa boş yorumlar yapma. Milleti yanlış uönlendirme. Bu filesteki sorun dediğin şeyler diğer paylaşılan fileslerin yanında hiçbirşey. Bir de yok neymiş map patlamış bsg. Files açıkken ben de takıldım neden patlamadı map biz oyundayken. Kaç kişiyiz. Sen kaç kişi soktun oyuna 10k mı? Bi sende oluyor o sorunlar.
- Konular
- 28
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 3mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 236
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 4,682
- DevLira
- 0
Daha türkçe yazamayan türkçe nasıl konuşcak. Ayrıca spor yapıyorum çene çalmaya vaktim yok. Sen bilgisayar başında git g*tünü büyüt.kardeşim öyle olmaz gel discord atayım sana ozaman suratıma karşı konuşki lafının cevabını vereyim ordan yazmakla olmaz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)