noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

SparkyEveres 55 127 Server files 2021-01-10

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Madem çözümünü vermiceksin neden millete ş sorunlu bu sorunlu sorunları söylemem bilmem ne gibi laflar ediyorsun yaşın kaç senin çolçocuk gibi konuşuyorsun. En başından beri velet hallerinden ayar oluyorum sana.
discord atayım gel coluk cocuk gibi diyosun ya yaşını göreyim kardeşim eee ben kaç tane sorunun söyledim konuyada kanıt atdım dağa napayım :D filesimi konpile atayım

discord atayım gel coluk cocuk gibi diyosun ya yaşını göreyim kardeşim eee ben kaç tane sorunun söyledim konuyada kanıt atdım dağa napayım :D filesimi konpile atayım
O zaman yaşının adamı ol ergen gibi 50 tanr fix attim söyleyemem havalarına girme millete yararin olmayacaksa boş yorumlar yapma. Milleti yanlış uönlendirme. Bu filesteki sorun dediğin şeyler diğer paylaşılan fileslerin yanında hiçbirşey. Bir de yok neymiş map patlamış bsg. Files açıkken ben de takıldım neden patlamadı map biz oyundayken. Kaç kişiyiz. Sen kaç kişi soktun oyuna 10k mı? Bi sende oluyor o sorunlar.

O kadar işin gücün arasında sana olgun davranmayı mı öğretiyim?

O zaman yaşının adamı ol ergen gibi 50 tanr fix attim söyleyemem havalarına girme millete yararin olmayacaksa boş yorumlar yapma. Milleti yanlış uönlendirme. Bu filesteki sorun dediğin şeyler diğer paylaşılan fileslerin yanında hiçbirşey. Bir de yok neymiş map patlamış bsg. Files açıkken ben de takıldım neden patlamadı map biz oyundayken. Kaç kişiyiz. Sen kaç kişi soktun oyuna 10k mı? Bi sende oluyor o sorunlar.
kardeşim öyle olmaz gel discord atayım sana ozaman suratıma karşı konuşki lafının cevabını vereyim ordan yazmakla olmaz

kardeşim öyle olmaz gel discord atayım sana ozaman suratıma karşı konuşki lafının cevabını vereyim ordan yazmakla olmaz
Daha türkçe yazamayan türkçe nasıl konuşcak. Ayrıca spor yapıyorum çene çalmaya vaktim yok. Sen bilgisayar başında git g*tünü büyüt.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri