- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kral zindan takip zorunsuz demişdin oyundan atma var bak 50 tane hatasını söylim istersen
özelden sana paket hatası yok dedin 2 kere gözünün önünde kurdum filesi paket hatalarını gördün
özelden sana paket hatası yok dedin 2 kere gözünün önünde kurdum filesi paket hatalarını gördün- Katılım
- 30 Eyl 2020
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
iyi kanki duymadıysan açın filesiben hayatımda map çökmesi diye bişe duymadım![]()
erkek varsa açsın bukadar diyorum sonra yazmayın konuya
ben size azıcık şeyleri paylaşdım 50 tane fix atdım kimseyede vermeye niyetim yok çünkü onlar emekle oldu kimse söylemedi konu sahibi sağ olsun kendisi bi kaç tane söylemişdi onları ilkde fixlemişdik gerisini ben fixledim- Katılım
- 12 Haz 2018
- Konular
- 28
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 3mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 236
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 4,682
- DevLira
- 0
Madem çözümünü vermiceksin neden millete ş sorunlu bu sorunlu sorunları söylemem bilmem ne gibi laflar ediyorsun yaşın kaç senin çolçocuk gibi konuşuyorsun. En başından beri velet hallerinden ayar oluyorum sana.filesi ben götülemiyorum diyorumki en az 1 sene kontrol etmeniz lazım oo filesi piysadaki büttün fileslerden cok cok iyi bir files. 1 ayda 2 aydada biter fakat 1 sene dememin sebebi hattasız yaparsınız
- Konular
- 336
- Çözüm
- 207
- Online süresi
- 7mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 648
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay
- Başarım Puanı
- 279
- MmoLira
- 13,070
- DevLira
- 24
Tamam reis be anladık probemli 30 defa bildirim geldi mesajındanfilesi ben götülemiyorum diyorumki en az 1 sene kontrol etmeniz lazım oo filesi piysadaki büttün fileslerden cok cok iyi bir files. 1 ayda 2 aydada biter fakat 1 sene dememin sebebi hattasız yaparsınız
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)