HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Reis oradaki de build olmuyor item protoluk sistem eklesek build edemediğimiz için sıkıntı olucak D:buradan indirip build edilmiş halini kullana bilirsin ben sildim ne varsa
![]()
Deneme Moderatörlük Şerefine 1-120 Dosyalar
Merhaba arkadaşlar, Sizlerle paylaşmak istediğim dosyalar var. D.Mod şerefine bu oyun dosyalarını sizinle paylaşıyorum. İyi kullanımlar. Mysql 5.6 visual studio 2019 GCC8 mysql için kendinize girebileceğiniz bir hesap oluşturmanız lazım, kullanıcı adı ve şifre mevcut bilmiyorum bunu...forum.turkmmo.com
aslında çözüm basit bende oluoReis oradaki de build olmuyor item protoluk sistem eklesek build edemediğimiz için sıkıntı olucak D:
yok bende kalsın ohangi sistemden şüphe ediyorsunuz bilgi verirseniz inceleye bilirim hangisi ?
zaten kullanmıcam bi sistem kaldırdım direk
ama eline saglık fileste baska bi yerde sorun göremedim onuda gec 15gün oldu hiç bi yerde syser veren yer yok
İyi, sakla kendine. Mezara götür. Sayfa 157 sanırım çözümü paylaşmışlar.aslında çözüm basit bende oluo
Son düzenleme:
Core mi verdi files?
ben kullanmıyorum filesi yalan olmasın güzel sağlam sistemleri var, onları sökmek için kurmuştum. Kendi srcmde build alırken sıkıldım 2 metin keseyim dedim orda core vermiştifiles vrunner kapattım 20 gündür ch aktif
cogu metinleri test ettim öle bi sorun bende yok
şimdi tek sorun ofshop degil bi sistem daha varo bitti ofshop kaldırmak kaldı
tek ofshop core vermiyo aslında
onla birlikte baska bi sistem daha varbelki de ofshop bi sorun yok o sistemden kaynaklıdır
metinleri kes itemleri toplama birde yanlış hatırlamıyosam yansıtması problemliydi tüm itemler yansımalıydı bendeki- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)