HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben yardim amaclı söyledim soyleyip söylememek size kalmış tabikiyok bende kalsın ozaten kullanmıcam bi sistem kaldırdım direk
ama eline saglık fileste baska bi yerde sorun göremedim onuda gec 15gün oldu hiç bi yerde syser veren yer yok
yardımın için tşk ama aslında biraz dikkat lazım zaten coreyi paylastın ordaki bi kod satırı görseler sorunu çözceklerben yardim amaclı söyledim soyleyip söylememek size kalmış tabiki
belki de offshop bi sorun yok ona bu sorunu yaratan bi sistem vardır

knk valla vds kurulu vrunner iptalben kullanmıyorum filesi yalan olmasın güzel sağlam sistemleri var, onları sökmek için kurmuştum. Kendi srcmde build alırken sıkıldım 2 metin keseyim dedim orda core vermiştimetinleri kes itemleri toplama birde yanlış hatırlamıyosam yansıtması problemliydi tüm itemler yansımalıydı bendeki
16 17 gün oldu düşme felan yok her mapta ki boss ve metinleri kestim bende öle bi sorun cıkmadı ama yansıtma kullanmadım

onu test edim bakalm
İyi, sakla kendine. Mezara götür. Sayfa 156 sanırım çözümü paylaşmışlar.
156 sayfa da çözümü yok bosa bakmaben orada won yansıtma ve evrim sisteminden başka birşey görmüyorumyardımın için tşk ama aslında biraz dikkat lazım zaten coreyi paylastın ordaki bi kod satırı görseler sorunu çözcekler
belki de offshop bi sorun yok ona bu sorunu yaratan bi sistem vardır![]()
build alabiliyorum aldığım dumpla proto kapatıp sorunsuz kullanabiliyorum.156 sayfa da çözümü yok bosa bakma
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)