Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

SparkyEveres 55 127 Server files 2021-01-10

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

insanlara verdiğin yüz ? kardeş ben seni ilk defa gördüm forumda :)
madem ilk defa gördün niye bilip bilmeden atıp tutuyorsun hakkımda olayın aslını öğrenmeden ?

Konuya dahil edildi
ticaret camı ticaret aynasi ve tc ofline shop kaldirilmiş sourceler konuda sabit sekilde ekledim

Umarim kimseyi zora sokmamışımdir.
vaktim olmadiği icin konuyu sabitleyememiştik
Özür dileriz

Konuya dahil edildi
ticaret camı ticaret aynasi ve tc ofline shop kaldirilmiş sourceler konuda sabit sekilde ekledim

Umarim kimseyi zora sokmamışımdir.
vaktim olmadiği icin konuyu sabitleyememiştik
Özür dileriz
kanka valla bitirdin beni .d

bakın süper zeka arkadaşlarım size son kez mesaj yazıyorum sonrası umrumda bile değil istediğinizi yazabilirsiniz

1- Sparky filesle hiç ilgilenmediğim için yorumda offshopsuz hali olduğunu bilmiyordum bu yüzden ücretli konu üzerinden iletişime geçtiğini sanıp fiyat verdim.
2- Var olduğunu bilsem bile ben o dosyaları güvenip kullanmayıp işlemi tekrardan kendim yapıcaktım.
3- Ücretli teknik destek konum var ve kimseye bedava yardım etme zorunluluğum yok, insanlara verdiğim yüz yüzünden tepeme çıkıyorsunuz.
4- Olayla alakasız @aphelios niye bana laf attı bir fikrim yok. Bir insanın ücretli teknik destek vermesi bu kadar aşağılanıcak bir şey olmamalı.
5- @seevmeekk tanıdıklıkla alakası yok lütfen yazdıklarımı oku.
itici cevaplar vermek yerine böyle açıklayıcı konuşabilirsin yok babamin oğlumusunda sana dosya cikaricam felan sen kim olum sadece bu değil her yorumda böylesin acayip tilt oldum sana

İsterse 1M dolar yazsın kardeşim sövüyorsan söv ama buraya gelip de ifşalama. ondan sonra bizim verdiğimiz cevaplarada laf yapma
Öncelik ile, forum kurallarını kimseye anlatmaya kalkmanıza gerek yok. Ek bir hesabınız var mı bilemem fakat 3 ay önce dahil olduğunuzu göze alarak bunu yazıyorum karşınızda ki kullanıcı 11 yıldır bu forumda bulunan aktif hesabını kullanarak yardımcı olmaya çalışmış. "Fake" hesap olarak itham edemezsiniz hem aklen hem de fikren bunu yapmadan önce kullanıcının aktivasyon süresine dikkat etmeniz gerekir. Kaldı ki kullanıcının hedefindeki kişi roku,rakı, bozo her ne ise siz değilseniz avukatlık yapmanıza da bu konuyu kirletmenize de gerek yok. Yok ısrar ile yapacaksanız avukatlık barosuna gidebilirsiniz burası yeri değil.
biz sizin gibi karaktersiz değiliz evvela kişi bana yazdı bende insanlık yapıp gönderdim çakallık değil yanlış olmasın insanlık.....
11 yıldır bu forumdayım böyle birşeye ihtiyacım yok....Ekli dosyayı görüntüle 53779
Merhabalar, Paylaşımınızı yapmışsınız, görevinizi ve bu 133 sayfanın en ciddi sorunlarından birisi olan problemi çözen lider üye olarak sonlandırmışsınız. Bunlar gibi 3 aylık forum bilgisiz şahısları kaideye alarak forumdan uzaklaştırma ve uyarı alma yaptırımını göze almanıza gerek yok. Şahsen ben böyle düşünüyorum.

Esen kalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri