- Konular
- 176
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 25d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 178
- MmoLira
- 889
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ne demek yani forumda zaten ücretsiz paylaşılan bir dosyayı ücretlemi satıcak yani ???Şöyle birşey var. İlk o size yazmamış siz ona yazmışsınız. Herkes free help yapcak değil kardeşim![]()
- Konular
- 5
- Online süresi
- 2d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 157
- DevLira
- 6
Eğer paylaşılmış bir konunun içerisinde yorumlarında, ya da herhangi bir alanında istenilen dosya paylaşılmışsa bunu ilk kim yazarsa yazsın ücretli satma gibi bir hakkı olmadığını düşünüyorum bu durumda ise arkadaşın söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.Şöyle birşey var. İlk o size yazmamış siz ona yazmışsınız. Herkes free help yapcak değil kardeşim![]()
- Konular
- 193
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 752
- Altın Konu
- 21
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 1,153
- DevLira
- 89
ne demek yani forumda zaten ücretsiz paylaşılan bir dosyayı ücretlemi satıcak yani ???
forumda free paylaşılan kaç files makyajlanıp satışa sunuluyor biliyormusunuz ? buna göre herşeye olumlu bakmak gerekir..Eğer paylaşılmış bir konunun içerisinde yorumlarında, ya da herhangi bir alanında istenilen dosya paylaşılmışsa bunu ilk kim yazarsa yazsın ücretli satma gibi bir hakkı olmadığını düşünüyorum bu durumda ise arkadaşın söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.
- Konular
- 176
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 25d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 178
- MmoLira
- 889
- DevLira
- 0
reis sen galiba anlamadın ben alıp düzenleyip satıyor demiyorum bak link paylaşılmış yorumlarda filesi paylaşan kişi paylaşıyor bu linkiforumda free paylaşılan kaç files makyajlanıp satışa sunuluyor biliyormusunuz ? buna göre herşeye olumlu bakmak gerekir..
bu adam bu linki vermek için para istiyor hani emek yok satan kişiler birşeyler ekleyip satıyor onlara söz etmiyorum karıştırma onla bunu bide gelip bu adamı savunmak sanamı düştü onuda anlamış değilim

- Konular
- 193
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 752
- Altın Konu
- 21
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 1,153
- DevLira
- 89
tanıdığım adamı savunurumreis sen galiba anlamadın ben alıp düzenleyip satıyor demiyorum bak link paylaşılmış yorumlarda filesi paylaşan kişi paylaşıyor bu linki
bu adam bu linki vermek için para istiyor hani emek yok satan kişiler birşeyler ekleyip satıyor onlara söz etmiyorum karıştırma onla bunu bide gelip bu adamı savunmak sanamı düştü onuda anlamış değilim![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)