HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Client açılmıyo metin2torrent.config.xml hatası veriyo başka clienten aldım atım yine aynı hata oldu açılmadı çözümü bilen varmı
AutoPacktan'mı girmeye çalışıyorsun dostumClient açılmıyo metin2torrent.config.xml hatası veriyo başka clienten aldım atım yine aynı hata oldu açılmadı çözümü bilen varmı
Dalgınlıgıma gelmiş ordan girmeye çalışıyomuşum pardon clientti attım düzeldiAutoPacktan'mı girmeye çalışıyorsun dostum

failed, retrying in 5 secondsmysql_real_connect: Can't connect to MySQL server on '127.0.0.1' (61)
böyle ahata alıyorum dediği ipyi buldum onun yerine kendi ipimi yazdom yine olmadı chler gelmiyo bilen yardım edebılrmı
böyle ahata alıyorum dediği ipyi buldum onun yerine kendi ipimi yazdom yine olmadı chler gelmiyo bilen yardım edebılrmı
bunu nasıl yapcaz dosy ayerlerini söylermisinselamlar kral ftp auth la root auth portlarini ayni yaparsan düzelir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)