Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

SparkyEveres 55 127 Server files 2021-01-10

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu packleri neyle kapatıcaz yardımı olacak birisi anlatabilirmi rica etsem. Etermanager ile açılıyor kapatırken sorun yaşıyorum hangisiyle kapatsam eix epkgeliyor formatı nasıl eşitleyeceğim vs vs hangisiyle kapatmam lazım 5 dakika dcden yayından tarif edicek anlatacak anyden gösterecek vs vs /etiketlediğim arkadaşlar en son aktif olanlar diye etiketledim yanlış anlaşılmasın şimdiden teşekkürler.
@aphelios @seevmeekk reis özelden mesaj veya dcden nasıl ulaşabilirsek sizin için uygunsa

Son düzenleme:
Bu packleri neyle kapatıcaz yardımı olacak birisi anlatabilirmi rica etsem. Etermanager ile açılıyor kapatırken sorun yaşıyorum hangisiyle kapatsam eix epkgeliyor formatı nasıl eşitleyeceğim vs vs hangisiyle kapatmam lazım 5 dakika dcden yayından tarif edicek anlatacak anyden gösterecek vs vs /etiketlediğim arkadaşlar en son aktif olanlar diye etiketledim yanlış anlaşılmasın şimdiden teşekkürler.
@aphelios @seevmeekk reis özelden mesaj veya dcden nasıl ulaşabilirsek sizin için uygunsa
discord :UMUT#8545
ekle halledelim

@ioriyagami locale_tr item proto içine birşey ekledigin zaman direk oyuna girince

GameWindow.Open - <type 'exceptions.RuntimeError'>:skill.GetSkillType - Failed to find skill by 91 hatanın çözümü nedir.

bu hatayı veriyor ayrıca şöyle birşey de var srcli kaldırdıgın dosyadanmı bilmiyorum beceri sıfırladıgın zaman c bastıgında skiller komple gidiyor. bazı map yerlerinde buglar oluşmuş yani src kaldırdım tertemiz demişsin fakat src kısımları hala ekli navicat vs vs .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri