Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Metin2 Rain Server Files 2007 .vhd 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Değerli forum üyeleri, az önce yaptığım denemeler ile files'ta bulunan GM olmama problemini çözdüm.

Şu şekilde yapıyorsunuz;
  • Navicat'a giriş yapın.
  • common>gmhost'u seçin.
  • IP kısmına giriş yaptığınız bilgisayarın IP'sini yazın. Örneğin, ağ adaptörünüz "192.168.190.129" gösteriyorsa bunu gmhost'a ekleyin.
  • Kaydedip sunucuyu yeniden başlattığınızda karakter GM oluyor.
Kanıt;
Kanıt.jpg

Bu arada konu sahibi @ShinsooLord 'a paylaşımı için teşekkür ediyorum. Çok güzel bir nostalji deneyimi oldu. GM yapamayanlar için bu mesajı konuya ekleyebilirsiniz.

beyler ben kuramadım status no carrier oluyor ve sunucuya bağlanmıyor yardımcı olabilecek olan var mı:(

Paylaşım için teşekkürler.

Rain server files metin2 tarihinin ilk server filesiydi metin2 hong kong serverinin 2007 yılında kapanmasından
1 gün önce server admini rain vhd haliyle mcncc.com sitesinde paylaşmıştı zamanında bütün serverler bu files ile kurulmuştu zamanında çok kullanılmıştı siz değerli turkmmo üyelerine özel bu server filesi ve çince dilinde client'i türkçe ve ingilizce mc seti ile birlikte paylaşacağım.

filesin şifre bilgileri;

0dUVIvW.png

Kurulum Videosu;

Metin2 Rain Server Files

Oracle VM Virtual Box

Metin2 Full Client Hongkong Dilinde

Metin2 Mini Client Türkçe MC Seti

Metin2 Mini Client İngilizce MC Seti

BU FİLES İLE BİR SW AÇABİLİRMİYİZ

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri