- Konular
- 1
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3h 22m
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 44
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Moderatöre bak beee :d emeğe saygı 0 senin gibiler yüzünden insanların emeği hic oluyor
- Konular
- 214
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 919
- Altın Konu
- 10
- TM Yaşı
- 5 Yıl 7 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 203
- MmoLira
- 11,705
- DevLira
- 249
Selamın aleyküm kardeşim birşey sorucam sana adam 6 ay uğraştı emek verdi sabahlara kadar uyumadı sen geldin 2 dakikada warezledin ayıp değilmi bu yaptığın heh vicdanına sığıyormu vicdanın yokmu senin heh yaptığın gerçekten ÇOK AYIP insan kendine yakışanı yapar.
- Konular
- 39
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 7mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 829
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 15,195
- DevLira
- 30
Ben kaynak dosyalarini sizdirsaydim ya da veri tabanini sizdirsaydim dediklerinizde haklisiniz. Size hedef veriliyor saldiriyorsunuz. 1 günde packlerin sifrelemesini degistirebilir ya da ufak degisikliklere gidebilirdiniz. Elinizdekileri kaybedince ne kadar cirkinlesebileceginizi gosteriyorum. Daha filesin saticisi bu kadar tepki gostermezken siz saldirmayi tercih ediyorsunuz.Selamın aleyküm kardeşim birşey sorucam sana adam 6 ay uğraştı emek verdi sabahlara kadar uyumadı sen geldin 2 dakikada warezledin ayıp değilmi bu yaptığın heh vicdanına sığıyormu vicdanın yokmu senin heh yaptığın gerçekten ÇOK AYIP insan kendine yakışanı yapar.
- Konular
- 748
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 514
- Altın Konu
- 37
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 2,333
- DevLira
- 12
Selamın aleyküm kardeşim birşey sorucam sana adam 6 ay uğraştı emek verdi sabahlara kadar uyumadı sen geldin 2 dakikada warezledin ayıp değilmi bu yaptığın heh vicdanına sığıyormu vicdanın yokmu senin heh yaptığın gerçekten ÇOK AYIP insan kendine yakışanı yapar.
Emeğe saygın 0 deneme mod olmuşsun ama yanlışlıkla falan aldılar heralde seni prim.exe çalışıyor tebrikler
![]()
Konuya ilişkin olarak daha fazla tartışma yaratacak bir yorumunuzu görmek istemiyorum, devam ederseniz ceza uygulamak zorunda kalacağım. Eğer konuyla ilgili bir şikayetiniz varsa, bunu kanıtlarıyla şikayet açarak dile getirebilirsiniz.
- Konular
- 1
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3h 22m
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 44
- DevLira
- 0
Yakın zamanda kanıtlarıyla beraber hepsi gelecekKonuya ilişkin olarak daha fazla tartışma yaratacak bir yorumunuzu görmek istemiyorum, devam ederseniz ceza uygulamak zorunda kalacağım. Eğer konuyla ilgili bir şikayetiniz varsa, bunu kanıtlarıyla şikayet açarak dile getirebilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)