- Konular
- 35
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 29d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 341
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 196
- DevLira
- 66
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kendini ne güzelde anlatmışsın düzgün insanisteyen arkadaşlar, paylaştığım server filesin pack açıcısını indirip bu konudaki serverin packlerini açıp karşılaştırabilir. burada kimsenin kimyese hakaret etme hakkı yok. çalıştığınız insanları düzgünce seçmezseniz başınıza böyle olaylar geldiğinde gerçek yüzlerinizi görüyoruz.
- Konular
- 39
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 7mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 829
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 15,180
- DevLira
- 30
Polemik yaratmak istemiyorum, ağlayarak şikayet konusu açtığın gün kimin haklı olduğunu göreceğiz.Kendini ne güzelde anlatmışsın düzgün insan
- Konular
- 39
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 7mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 829
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 15,180
- DevLira
- 30
Artık yalan söylemekten vazgeçin. bunu siz isteniz ben de paylaşma zorunda kalıyorum. Birazdan clientinizin packlerinin nasıl açılacağı hakkında bilgi paylaşacağım.emeğe saygı 0 paylaştığın pack 1.105 eski hali , amacın prim kasmaktan başka birşey değil
- Konular
- 114
- Online süresi
- 2mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 158
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 186
- MmoLira
- 6,185
- DevLira
- 75
Sparki everest iqsu -20000 lerde gezen modellerinin ismini küfürlü küfürlü yazan saçma sapan oyun açan insanlar size sesleniyorum.
Zamanında nasıl ifşaladım sizi yazık kafanıza bu beyinle nasıl yürüyorsunuz onu bile anlamak güç..
Yazık kafanızaaaa çok yazıkkk
Zamanında nasıl ifşaladım sizi yazık kafanıza bu beyinle nasıl yürüyorsunuz onu bile anlamak güç..
Yazık kafanızaaaa çok yazıkkk
- Konular
- 39
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 7mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 829
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 15,180
- DevLira
- 30
Clienti açmak için özel bir programa ihtiyacınız yok.
Bu filesin Deneme Moderatörlük Şerefine 1-120 Dosyalar - Oyun Forumu | Turkmmo pack açıcısını indirin ve clientin packlerini açabilirsiniz.
Uğraşmamanız için pack açıcı :
working directory kısmına clientin pack klasörünü gösteriyoruz
unpack directorty kısmına masaüstünüze data veya başka bir isimde klasör açın ve aynısını buraya gösteriyoruz.
save settings tıklıyoruz.
Karşımızdaki pencerenin ortasındaki barın sağında paket işaretleri var, tıkladığınızı açar ve masaüstümüzdeki klasörün içine gönderir.
Bu filesin Deneme Moderatörlük Şerefine 1-120 Dosyalar - Oyun Forumu | Turkmmo pack açıcısını indirin ve clientin packlerini açabilirsiniz.
Uğraşmamanız için pack açıcı :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VT :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
working directory kısmına clientin pack klasörünü gösteriyoruz
unpack directorty kısmına masaüstünüze data veya başka bir isimde klasör açın ve aynısını buraya gösteriyoruz.
save settings tıklıyoruz.
Karşımızdaki pencerenin ortasındaki barın sağında paket işaretleri var, tıkladığınızı açar ve masaüstümüzdeki klasörün içine gönderir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)