mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Dr.Legendy 1-120 Server Files 1

indirmek için izniniz yok
4.60 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İyi günler bende var
sonraki Sorun:

1.- Karakter oluşturmaya izin vermiyor

2.- Lvl 120'ye çıkıp sunucuyu yeniden başlattığınızda, tekrar girdiğinizde, seviye 1'e geri döner.
1 - Sunucuda Kurmaya Çalışıyorsanız Tabloları Güncellemeniz Gerekmektedir. Aksi taktirde oluşturmuyor localde sorun cıkmıyor o konuda
2 - Lv 120 için öyle bir sorun yok büyük bi ihtimal tablolardan kaynaklanıyor oda.

level verdikten hemen sonra reboot atmayıp biraz vakit geçirip öyle atarsan level düşmez.
Bunu nasıl çözebilirim? çünkü her seferinde 120'ye çıktığımda ve 5 dakika sonra yeniden başlatıyorum ve ardından sunucuyu başlatıyorum 1. seviyeye geri dönüyorum, bunu nasıl tamir edebilirim veya düzeltebilirim? Bu dosyaları sevdim ama tek sorunu, oyunun ilerlemesini kaydetmemesi, bu sorunu yaratmayan bir mysql düzeltmesi yükleyebilirseniz veya belki de başka bir şeyse, sadece İspanyolca konuşuyorum ve ben özür dilerim ne yazdığımı anlamadıysanız çevirmen kullanmalıyım. Saygılarımızla

Bunu nasıl çözebilirim? çünkü her seferinde 120'ye çıktığımda ve 5 dakika sonra yeniden başlatıyorum ve ardından sunucuyu başlatıyorum 1. seviyeye geri dönüyorum, bunu nasıl tamir edebilirim veya düzeltebilirim? Bu dosyaları sevdim ama tek sorunu, oyunun ilerlemesini kaydetmemesi, bu sorunu yaratmayan bir mysql düzeltmesi yükleyebilirseniz veya belki de başka bir şeyse, sadece İspanyolca konuşuyorum ve ben özür dilerim ne yazdığımı anlamadıysanız çevirmen kullanmalıyım. Saygılarımızla
120 yaptıktan 10-15 dakika sonra reboot atarsan düşmez.

Sevgili, mysql 5.6 ile bir vps 11.2 ile çalışıyorum, daha önce 5.5 ile test ettim ve tamamen aynı oldu, sonra bu dosyaları sevdiğim için başka ne yapacağımı bilmiyorum ama lvl'den yukarı çıkıp yeniden başlatıyorum ve geri dönüyorum lvl 1 ve hesabın zaten varsayılan olduğu yerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri