- Konular
- 12
- Online süresi
- 3g 51192s
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 48
- TM Yaşı
- 2 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 1,010
- DevLira
- 12
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Teşekkür ederimPaylaşım için teşekkürlerAtınSeçildi

- Konular
- 2
- Online süresi
- 26655s
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 8
- TM Yaşı
- 2 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 404
- DevLira
- 0
var hocam, ben bu files üzerine çalıştım ve 2 defa fidye virüsü aktif oldu hatta sanırım benim pc de bulaştı xammptaki mysql yapım uçup gidiyor direk, pc formatlıycam şimdi, ben sadece vds de freebsd de çalışıyor sandım bugün bu çalışma pc de bir kaçtane test yapayım dedim bi baktım windowstakide uçtu, antivirüs algılamıyor tarama sonucu temiz çıkabilir ama maalesef içinde fidye virüsü var direk algıladığı veritabanı dosyasını siliyor ...Öyle birşey yok tarama var kimsede öyle bir problem yok
- Konular
- 12
- Online süresi
- 3g 51192s
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 48
- TM Yaşı
- 2 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 1,010
- DevLira
- 12
Dostum malesef tekrar tarama yaptım böyle birşeye raslamadım eğer sorunlu olduğunu düşünüyorsan kullanmamanı tavsiye ederimvar hocam, ben bu files üzerine çalıştım ve 2 defa fidye virüsü aktif oldu hatta sanırım benim pc de bulaştı xammptaki mysql yapım uçup gidiyor direk, pc formatlıycam şimdi, ben sadece vds de freebsd de çalışıyor sandım bugün bu çalışma pc de bir kaçtane test yapayım dedim bi baktım windowstakide uçtu, antivirüs algılamıyor tarama sonucu temiz çıkabilir ama maalesef içinde fidye virüsü var direk algıladığı veritabanı dosyasını siliyor ...
- Konular
- 42
- Online süresi
- 2g 51924s
- Reaksiyon Skoru
- 261
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 73
- TM Yaşı
- 2 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 4,019
- DevLira
- 18
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 6
- Online süresi
- 8g 29472s
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 56
- TM Yaşı
- 4 Yıl 1 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 1,763
- DevLira
- 0
Başkan effeklerde sorun mu var oyunu yan sekmeye aldığımda Oyundaki bütün effekler donup kalıyor metinlerde olsun hava kılıç olsun ve oyunda karakter ölünce burada veya şehirde başla dedigimde oyundan atıyor bunları nasıl çözebiliriz ?Dostum malesef tekrar tarama yaptım böyle birşeye raslamadım eğer sorunlu olduğunu düşünüyorsan kullanmamanı tavsiye ederim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)