Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Martysama 5.7 alt yapı çalışması dxd9

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

altın konu

• Kullanılan toplam oy
    27
Öyle birşey yok tarama var kimsede öyle bir problem yok
var hocam, ben bu files üzerine çalıştım ve 2 defa fidye virüsü aktif oldu hatta sanırım benim pc de bulaştı xammptaki mysql yapım uçup gidiyor direk, pc formatlıycam şimdi, ben sadece vds de freebsd de çalışıyor sandım bugün bu çalışma pc de bir kaçtane test yapayım dedim bi baktım windowstakide uçtu, antivirüs algılamıyor tarama sonucu temiz çıkabilir ama maalesef içinde fidye virüsü var direk algıladığı veritabanı dosyasını siliyor ...

var hocam, ben bu files üzerine çalıştım ve 2 defa fidye virüsü aktif oldu hatta sanırım benim pc de bulaştı xammptaki mysql yapım uçup gidiyor direk, pc formatlıycam şimdi, ben sadece vds de freebsd de çalışıyor sandım bugün bu çalışma pc de bir kaçtane test yapayım dedim bi baktım windowstakide uçtu, antivirüs algılamıyor tarama sonucu temiz çıkabilir ama maalesef içinde fidye virüsü var direk algıladığı veritabanı dosyasını siliyor ...
Dostum malesef tekrar tarama yaptım böyle birşeye raslamadım eğer sorunlu olduğunu düşünüyorsan kullanmamanı tavsiye ederim

Paylaşım için teşekkürler.

Dostum malesef tekrar tarama yaptım böyle birşeye raslamadım eğer sorunlu olduğunu düşünüyorsan kullanmamanı tavsiye ederim
Başkan effeklerde sorun mu var oyunu yan sekmeye aldığımda Oyundaki bütün effekler donup kalıyor metinlerde olsun hava kılıç olsun ve oyunda karakter ölünce burada veya şehirde başla dedigimde oyundan atıyor bunları nasıl çözebiliriz ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri