HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1 - Sunucuda Kurmaya Çalışıyorsanız Tabloları Güncellemeniz Gerekmektedir. Aksi taktirde oluşturmuyor localde sorun cıkmıyor o konudaİyi günler bende var
sonraki Sorun:
1.- Karakter oluşturmaya izin vermiyor
2.- Lvl 120'ye çıkıp sunucuyu yeniden başlattığınızda, tekrar girdiğinizde, seviye 1'e geri döner.
2 - Lv 120 için öyle bir sorun yok büyük bi ihtimal tablolardan kaynaklanıyor oda.
level verdikten hemen sonra reboot atmayıp biraz vakit geçirip öyle atarsan level düşmez.İyi günler bende var
sonraki Sorun:
1.- Karakter oluşturmaya izin vermiyor
2.- Lvl 120'ye çıkıp sunucuyu yeniden başlattığınızda, tekrar girdiğinizde, seviye 1'e geri döner.
Bunu nasıl çözebilirim? çünkü her seferinde 120'ye çıktığımda ve 5 dakika sonra yeniden başlatıyorum ve ardından sunucuyu başlatıyorum 1. seviyeye geri dönüyorum, bunu nasıl tamir edebilirim veya düzeltebilirim? Bu dosyaları sevdim ama tek sorunu, oyunun ilerlemesini kaydetmemesi, bu sorunu yaratmayan bir mysql düzeltmesi yükleyebilirseniz veya belki de başka bir şeyse, sadece İspanyolca konuşuyorum ve ben özür dilerim ne yazdığımı anlamadıysanız çevirmen kullanmalıyım. Saygılarımızlalevel verdikten hemen sonra reboot atmayıp biraz vakit geçirip öyle atarsan level düşmez.
120 yaptıktan 10-15 dakika sonra reboot atarsan düşmez.Bunu nasıl çözebilirim? çünkü her seferinde 120'ye çıktığımda ve 5 dakika sonra yeniden başlatıyorum ve ardından sunucuyu başlatıyorum 1. seviyeye geri dönüyorum, bunu nasıl tamir edebilirim veya düzeltebilirim? Bu dosyaları sevdim ama tek sorunu, oyunun ilerlemesini kaydetmemesi, bu sorunu yaratmayan bir mysql düzeltmesi yükleyebilirseniz veya belki de başka bir şeyse, sadece İspanyolca konuşuyorum ve ben özür dilerim ne yazdığımı anlamadıysanız çevirmen kullanmalıyım. Saygılarımızla
Sevgili, mysql 5.6 ile bir vps 11.2 ile çalışıyorum, daha önce 5.5 ile test ettim ve tamamen aynı oldu, sonra bu dosyaları sevdiğim için başka ne yapacağımı bilmiyorum ama lvl'den yukarı çıkıp yeniden başlatıyorum ve geri dönüyorum lvl 1 ve hesabın zaten varsayılan olduğu yerde.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)