HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler.
systemwindow.pyPaylaşım için teşekkürler, Hızlı menüde 1 2 tane istemediğim buton var çok araştırdım fakat nerden kaldırabileceğimi bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
yani çözdüm ama çözmek denirse. başka bir pc de 2019 da 213 tolsetle yapınca düzeldi.birisi bu olayı cozdumu acaba 2019 2013 tolset nasıl yapsarsan yap o mapa gırmıyor![]()
daha ehil kişiler varsa bilgilerini arz ederiz.
ne ile alakalı cozun madem anlatta ınsalarda bılsınSorunu ben çözdüm. Client sourceyle alakası yok durumun.
o gecici cozum terar buıl ettıgınde yıne aynı hatayı alıcaksın her seferınde basşasınamı yalvarcanyani çözdüm ama çözmek denirse. başka bir pc de 2019 da 213 tolsetle yapınca düzeldi.
daha ehil kişiler varsa bilgilerini arz ederiz.

Arkadaşlar ben dün baya bir araştırdım hiç bişey bulamadım. Fakat daha sonra ampul yanıverdine ile alakalı cozun madem anlatta ınsalarda bılsın
o gecici cozum terar buıl ettıgınde yıne aynı hatayı alıcaksın her seferınde basşasınamı yalvarcan![]()
visual studio 2019 full kurulum yaptım ardından pc yi yeniden başlatıktan sonra visual studio 2013 full paketi indirdim ve şuan sorunsuz client build yapabiliyorum.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)