HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler.
arkadaşlar çok özür dileyerek tam bilmediğim için yazıyorum makepack start.bat açıyorum açılıyor root editlediğim zaman tam root yazdığımda geri kapanıyor
bilgisayarımda farklı filesin makepack'ı da var onda sorun yaşamıyorum kapatırken fakat bu böyle bi hata verdi ne yapmam gerekiyor ? diğer makepack içine attım root'u kapattım bu sefer oyuna girişler kapalı gösteriyor neyden kaynaklanıyor cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim .
bilgisayarımda farklı filesin makepack'ı da var onda sorun yaşamıyorum kapatırken fakat bu böyle bi hata verdi ne yapmam gerekiyor ? diğer makepack içine attım root'u kapattım bu sefer oyuna girişler kapalı gösteriyor neyden kaynaklanıyor cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim .
@Dr.Legendy Oyuna sorunsuz giriş yapıyorum eline emeğine sağlık.
Fakat acemi olmamdan dolayı zindan questini değiştiremedim. Amacım zindanlara giriş yapmak için lvl ve grup bilgisini değiştirmek özellikle grup kurmadan zindanlara giriş yapmak istiyorum.Bilgi verirseniz sevinirim yoksa da canınız sağolsun.
55-120 SERVERLER İÇİN TEK KAT ZİNDAN QUESTLERİ
Arşivde birçok zindanın tek kat questleri mevcuttur questler milat2 filesinden alındı. VİRUS TOTAL
bu konu sana yardımcı olabilir belki forumda paylaşımlar mevcut
sagol kardeşim cansın![]()
55-120 SERVERLER İÇİN TEK KAT ZİNDAN QUESTLERİ
Arşivde birçok zindanın tek kat questleri mevcuttur questler milat2 filesinden alındı. VİRUS TOTALforum.turkmmo.com
bu konu sana yardımcı olabilir belki forumda paylaşımlar mevcut
bir bakayım belki bir ipucu vardır

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)