- Konular
- 86
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 202
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 149
- MmoLira
- 1,027
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Anlatmak istedim aslında tam olarak şu:Bu fileste debug derlemedim daha önce bir fikrim yok. Skiller için bi ayar yapmadım. Düzenlemek istediğin skili skil_protodan koduna bakıp sourcelerde aratıp bulabilirsin. Ne işlem yapacağını bilmiyorum.
"At Çağırma" yeteneğinin skill kodu 131
Başlangıçta "give_basic_weapon.lua" adlı questte bu yeteneğin M1 olmasına dair yazılmış bir kod yok. Ama bütün karakterler oluşturulduğunda bu altta gördüğünüz standart beceriler bu şekilde geliyor. Bunun ayarlaması src üzerinde nereden yapıldı. Ben src'de 131 diye aratırsam bir sürü sonuç bulurum.

- Konular
- 242
- Çözüm
- 42
- Online süresi
- 5mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 978
- Altın Konu
- 41
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 4,243
- DevLira
- 48
O halde 131 nolu skilli game sourcede gerekli yerlerde bulup istediğiniz seviyeye ayarlayabilirsiniz. Hangi cpplerde olmayacağına karar verip aratmak daha kolay olacaktır.Anlatmak istedim aslında tam olarak şu:
Ekli dosyayı görüntüle 47234
Başlangıçta "give_basic_weapon.lua" adlı questte bu yeteneğin M1 olmasına dair yazılmış bir kod yok. Ama bütün karakterler oluşturulduğunda bu altta gördüğünüz standart beceriler bu şekilde geliyor. Bunun ayarlaması src üzerinde nereden yapıldı. Ben src'de 131 diye aratırsam bir sürü sonuç bulurum.![]()

- Konular
- 327
- Çözüm
- 31
- Online süresi
- 7mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 1,140
- Altın Konu
- 21
- Başarım Puanı
- 302
- MmoLira
- 7,289
- DevLira
- 7
Bir ipucu cmd general.cppO halde 131 nolu skilli game sourcede gerekli yerlerde bulup istediğiniz seviyeye ayarlayabilirsiniz. Hangi cpplerde olmayacağına karar verip aratmak daha kolay olacaktır.![]()

- Konular
- 86
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 202
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 149
- MmoLira
- 1,027
- DevLira
- 3
Teşekkür ederim. Kafama takılan ufak bir şey daha varda. Bunu da aradım bulamadım.O halde 131 nolu skilli game sourcede gerekli yerlerde bulup istediğiniz seviyeye ayarlayabilirsiniz. Hangi cpplerde olmayacağına karar verip aratmak daha kolay olacaktır.![]()
Burada "Uzaktan Market" yazan yazıları nereden düzenlicem. Ek buton ekledim de. Locale_game.txt vb. dosyalara baktım fakat göremedim.
Ekli dosyalar
- Konular
- 20
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 1mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 7 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 28
- MmoLira
- 216
- DevLira
- 3
Sen files yapıp satıyorsun bu bilgiyle alan varmı parasını iade et bariAnlatmak istedim aslında tam olarak şu:
Ekli dosyayı görüntüle 47234
Başlangıçta "give_basic_weapon.lua" adlı questte bu yeteneğin M1 olmasına dair yazılmış bir kod yok. Ama bütün karakterler oluşturulduğunda bu altta gördüğünüz standart beceriler bu şekilde geliyor. Bunun ayarlaması src üzerinde nereden yapıldı. Ben src'de 131 diye aratırsam bir sürü sonuç bulurum.![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)