Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Dr.Legendy 1-120 Server Files 1

indirmek için izniniz yok
4.60 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu fileste debug derlemedim daha önce bir fikrim yok. Skiller için bi ayar yapmadım. Düzenlemek istediğin skili skil_protodan koduna bakıp sourcelerde aratıp bulabilirsin. Ne işlem yapacağını bilmiyorum.
Anlatmak istedim aslında tam olarak şu:
Screenshot_4.png

"At Çağırma" yeteneğinin skill kodu 131
Başlangıçta "give_basic_weapon.lua" adlı questte bu yeteneğin M1 olmasına dair yazılmış bir kod yok. Ama bütün karakterler oluşturulduğunda bu altta gördüğünüz standart beceriler bu şekilde geliyor. Bunun ayarlaması src üzerinde nereden yapıldı. Ben src'de 131 diye aratırsam bir sürü sonuç bulurum. :D

Ekli dosyayı görüntüle 47234
Başlangıçta "give_basic_weapon.lua" adlı questte bu yeteneğin M1 olmasına dair yazılmış bir kod yok. Ama bütün karakterler oluşturulduğunda bu altta gördüğünüz standart beceriler bu şekilde geliyor. Bunun ayarlaması src üzerinde nereden yapıldı. Ben src'de 131 diye aratırsam bir sürü sonuç bulurum. :D
O halde 131 nolu skilli game sourcede gerekli yerlerde bulup istediğiniz seviyeye ayarlayabilirsiniz. Hangi cpplerde olmayacağına karar verip aratmak daha kolay olacaktır. :)

O halde 131 nolu skilli game sourcede gerekli yerlerde bulup istediğiniz seviyeye ayarlayabilirsiniz. Hangi cpplerde olmayacağına karar verip aratmak daha kolay olacaktır. :)
Bir ipucu cmd general.cpp 😊

Teşekkür ederim. Kafama takılan ufak bir şey daha varda. Bunu da aradım bulamadım.
Screenshot_5.png

Burada "Uzaktan Market" yazan yazıları nereden düzenlicem. Ek buton ekledim de. Locale_game.txt vb. dosyalara baktım fakat göremedim.

Ekli dosyalar

• 1610481282511.png
    1610481282511.png
    4.1 MB · Görüntüleme: 0
Ekli dosyayı görüntüle 47234
Sen files yapıp satıyorsun bu bilgiyle alan varmı parasını iade et bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri