Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Cevaplandı Android telefonuma nasıl format atarım yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ---MEZARCI_MUMYA---
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 163

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Samsung note 9 kullanıyorum kendim format atmak istiyorum. bi tuşa basılıyordu ama yapamadım yardımcı olurmusunuz teşekkürler şimdiden

Çözüm
Merhaba

Recovery ekranında Sesi Azalt (Volume Down) tuşu yardımıyla Wipe Data / Factory Reset seçeneği üzerine gelip Güç Açma (Power) tuşu ile seçin.
Samsung logosu göründüğünde ise şu adımları takip ediniz

5.sırada olan Wipe data/factory reset power tuşuyla seçin daha sonra ses kapatma tuşu ile yes seçin ve power tuşuyla bu işlemi yaptığınızda telefonunuz sıfırlanmış oluyor bu işlemden sonra telefonu kapatıp tekrardan açabilirsiniz
Merhaba

Recovery ekranında Sesi Azalt (Volume Down) tuşu yardımıyla Wipe Data / Factory Reset seçeneği üzerine gelip Güç Açma (Power) tuşu ile seçin.
Samsung logosu göründüğünde ise şu adımları takip ediniz

5.sırada olan Wipe data/factory reset power tuşuyla seçin daha sonra ses kapatma tuşu ile yes seçin ve power tuşuyla bu işlemi yaptığınızda telefonunuz sıfırlanmış oluyor bu işlemden sonra telefonu kapatıp tekrardan açabilirsiniz

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri