Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

+5K DA DENENMİŞ İDDA EDİLEN SÖZDE SORUNSUZ VS LİK FİLES

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

vaalla forumda bedava paylaşılan bir filesimi alıp ücretli satıyorlar işte valla içinde tek baya item zırh kostüm v.s ekli tek güzelliği o ama çöp bir files kullanılmaz asla yani ben o dosyaları 2019 yılında bilgisayarımdan sildim bile paylaşan c4 bomba niyetine paylaşmış :D sağolsun biri paylaşmış
bu forum böyle işte her sene bir kişinin filesleri gündem olur doğum yapa yapa devam eder geçen yıl vuralın filesleriydi bu sene piyango sensin :D

bu forum böyle işte her sene bir kişinin filesleri gündem olur doğum yapa yapa devam eder geçen yıl vuralın filesleriydi bu sene piyango sensin :D
olsun napalım :D bizde olmasak dolandırıcılar aç kalacak

ECBGAMES Adamdır. Diğerleri boş konuşacağınıza files yapıp bizlere sunsanız bu tartışma bukadar uzamaz bence forumda ne kadar artist insan varsa bu konu altına toplanmış yazık forum seviyesi yerlerde.
Anlam veremedegim şey , İnsanlar sırf sen kullan diye neden günlerini harcasın ki dostum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri