Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

+5K DA DENENMİŞ İDDA EDİLEN SÖZDE SORUNSUZ VS LİK FİLES

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

@ECBGAMES ya allah aşkına birinizde şu forumda kudurmasın be, neymiş efendim aylarımı verdim demişsin eeee sonra en sorunlu sezonu paylaşılmışmış ulan kudurmayın be birinizde...
Kuduran ben miyim ? Sattığım herkese ücretsiz bir şekilde guncelleme verdim. Bu paylasilan da guncelleme yok... birileri sırf paylasmak icin para veriyor benim fileslerime 😀 sadakam olsun foruma kullanın😀

ECBGAMES Adamdır. Diğerleri boş konuşacağınıza files yapıp bizlere sunsanız bu tartışma bukadar uzamaz bence forumda ne kadar artist insan varsa bu konu altına toplanmış yazık forum seviyesi yerlerde.
Teşekkür ederim guzel yorumun icin. Keşke turkmmo kayıt olurken 18 yaş şartı koysa

La filese ne ekledinde neyin güncellemesini sunuyorsun filesde eklediğin tek sistem kadim efsun milletin dosyalarını kendi dosyalarınmış gibi satılağa koyuyorsun yaptığın tek bir dosya yok burda artislik yapma kimseye beceriksiz herif.

Files bu şahısdan alınmamıştır ki bu şahsın dosya bu dosyaları yapıcak kapasitesi bile yoktur tek bildiği kopyala yapıştırdın ibaretdir.

Ben 4 sene önce bu filesin defterini dürdüm dostum, senin bu lafları dosyaları hala el altından satan bilişimlere söylemen gerek. Ben satmıyorum bu dosyaları yıllardır.
Gereken cevabı vermiş arkadaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri