- Konular
- 3
- Online süresi
- 51381s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 14
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 21
- DevLira
- 9
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar konuyu fazla uzatmaya gerek yok.
ECBGAMES tarıfından ücretli satılan fakat kendinin olmayan sadece tarih saat eklediği filesi ücretli şekilde satmaya çalışması benim ve arkadaşlarımızın biraz garibine geldi ücretli paylaştığı filesin bir takım sorunlarının giderilmiş hali ve birtakım sistemler eklenmiş halidir.Altyapı Atakan Bakıra aittir kendisi bu duruma ses çıkarmaması ve ( geliştirdiysen koyabilirsin ben koyma desemde koymaya hakkın var forumun gözünde ) demesi üzerine paylaşma gereği duydum . Burda açıkcası insanların üç beş kuruş parasına göz dikmeye kimsenin hakkı yok.5k online denmiş lakin oyuna 500 kişinin girdiği mehçul ve girenler durmadan core düşmesi sebebi ile serverde maksimum 1 gün kalmıştır.Sistem ekleyip kullanabilrsiniz sourceli şekilde paylaşıyorum ve [ÜCRETSİZ] İYİ FORUMLAR.
NOT : Files yapımcısından gereken izinler alınmıştır files yapımcısı benim altyapı atakan bakıra aitdir.
Frebsd 9.2
Mysql 5.5
gcc49
Visual Studio 2013
Granny version 2.9.12.0
Python 2.7
Tarama sonuçları : :
ECBGAMES tarıfından ücretli satılan fakat kendinin olmayan sadece tarih saat eklediği filesi ücretli şekilde satmaya çalışması benim ve arkadaşlarımızın biraz garibine geldi ücretli paylaştığı filesin bir takım sorunlarının giderilmiş hali ve birtakım sistemler eklenmiş halidir.Altyapı Atakan Bakıra aittir kendisi bu duruma ses çıkarmaması ve ( geliştirdiysen koyabilirsin ben koyma desemde koymaya hakkın var forumun gözünde ) demesi üzerine paylaşma gereği duydum . Burda açıkcası insanların üç beş kuruş parasına göz dikmeye kimsenin hakkı yok.5k online denmiş lakin oyuna 500 kişinin girdiği mehçul ve girenler durmadan core düşmesi sebebi ile serverde maksimum 1 gün kalmıştır.Sistem ekleyip kullanabilrsiniz sourceli şekilde paylaşıyorum ve [ÜCRETSİZ] İYİ FORUMLAR.
NOT : Files yapımcısından gereken izinler alınmıştır files yapımcısı benim altyapı atakan bakıra aitdir.
- 94. Lv Başlangıç - 99. Lv Bitiş[Oklu]
- Lycan, Kuşak, Simya,Pet,Yüzük,Derece YOK!!
- Sandık Aynası/İçeriği!
- Sorunsuz Tek Tık Biyolog!
- Hızlı Ekipman Sistemi
- Eşya Silme Sistemi
- İtem Kilitleme Sistemi
- Çevrimdışı Pazar Sistemi
- Karakter Güvenlik Sistemleri!
- 4 Taş ve Leş Sistemi
- Lonca Açık Liderler Sistemi
- Lonca Lider ve Lider Y. Sistemi
- Lonca Kill Counter Sistemi
- Lonca Savaş İstatistik Sistemi
- Lonca Geçmişi Sistemi
- Lonca Ajan Sistemi / Atmalı ve Uyarılı
- Lonca Arenasına binek çağırılma engeli
- Lonca Arenasına İyileştirme şaman girme engeli
- Sorunsuz Vs sistemleri
- Kadim efsun sistemi
Frebsd 9.2
Mysql 5.5
gcc49
Visual Studio 2013
Granny version 2.9.12.0
Python 2.7
Tarama sonuçları : :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 2,052
- Online süresi
- 6ay 29g
- Reaksiyon Skoru
- 4,086
- Altın Konu
- 74
- Başarım Puanı
- 392
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 334
- DevLira
- 0
+5K DA DENENMİŞ İDDA EDİLEN SÖZDE SORUNSUZ VS LİK FİLES
Merhaba arkadaşlar konuyu fazla uzatmaya gerek yok. ECBGAMES tarıfından ücretli satılan fakat kendinin olmayan filesi ücretli şekilde satmaya çalışması benim ve arkadaşlarımızın biraz garibine geldi ücretli paylaştığı filesin bir takım sorunlarının giderilmiş halidir (yani %1 kısmının :D)...
Bölüm kurallarını ihlal etmeyelim aksi durumda gerekli işlem uygulanacaktır
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...