+5K DA DENENMİŞ İDDA EDİLEN SÖZDE SORUNSUZ VS LİK FİLES

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Msyql Şifresi ne dostum

Öncelikle en sorunlu sezonu paylaşılmış satıştaki hali ile alakasi yoktur. 2. Olarak daha önce satista olan bir filesi benim rızam olmadan paylasilmasina izin veren turkmmo yönetimini kınıyorum. Bu files 2018de elime geçtiğin de build bile olmuyordu ch düşmeleri core vs vs. Bu Files üstünde aylarimi verdim diyebilirim duzelttigim sorunlar olsun fixler olsun ekledigim sistemler olsun. Alt yapi olarak kullandım. Neyse fazla soze gerek yok kullanacak arkadaşlara tavsiyem en sorunlu sezonu paylaşılmış acip deneyebilirsiniz

@ECBGAMES ya allah aşkına birinizde şu forumda kudurmasın be, neymiş efendim aylarımı verdim demişsin eeee sonra en sorunlu sezonu paylaşılmışmış ulan kudurmayın be birinizde...

ECBGAMES Adamdır. Diğerleri boş konuşacağınıza files yapıp bizlere sunsanız bu tartışma bukadar uzamaz bence forumda ne kadar artist insan varsa bu konu altına toplanmış yazık forum seviyesi yerlerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)